Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νικολέττα Ράλλη Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που υποστηρίζει
LIFESTYLE

Νικολέττα Ράλλη Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που υποστηρίζει

Νικολέττα Ράλλη Big Brother: «Ο πιο ειλικρινής και καθαρός χαρακτήρας που έχω δει σε reality» έγραψε η παρουσιάστρια

Νικολέττα Ράλλη Big Brother: Η Νικολέττα Ράλλη βλέπει φανατικά Big Brother. Μάλιστα η ίδια είναι ενεργή στα social media και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τη μέρα της.

Αυτή τη μέρα επέλεξε να κάνει ένα story στο instagram μέσα από το οποίο αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης που στηρίζει στο Big Brother. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Θέμη για τον οποίο η Νικολέττα Ράλλη έγραψε: «Λίγο που το έχω δει, εγώ πιστεύω ότι αυτός πρέπει να κερδίσει. Ο πιο ειλικρινής και καθαρός χαρακτήρας που έχω δει σε reality και είναι μόνο 19 χρονών! Υγ. Απορώ και τι κάνει εκεί μέσα…»

Ποιος είναι ο Θέμης Κανέλλος

Η προσωπικότητα του Θέμου Κανέλλου έχει κερδίσει και τα άτομα μέσα στο σπίτι του Big Brother αλλά και τους τηλεθεατές αφού είναι ελάχιστες οι φορές που έχει τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Θέμης Κανέλλος ήταν γνωστός πριν μπει στο σπίτι του Big Brother έχοντας ήδη μεγάλο fan club λόγω του καναλιού του στο YouTube.

Το όνομα που χρησιμοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι “Themicorn” και όπως έχει δηλώσει τρέφει τεράστια αγάπη στο μακιγιάζ και δεν υπάρχει μέρα που να ξυπνήσει χωρίς να βαφτεί. Άλλωστε στο κανάλι του στο Youtube πολλές φορές έχει δείξει τις τεχνικές και τα προϊόντα που ο ίδιος χρησιμοποιεί για να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Τέλος, μένει στην Αθήνα μαζί με τους γονείς του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις