Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κικίλιας – Μπαλατσινού: Μετά τα δύσκολα, η ελπίδα
LIFESTYLE

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Μετά τα δύσκολα, η ελπίδα

Κικίλιας - Μπαλατσινού: Για τον Βασίλη Κικίλια, που δίνει καθημερινά σκληρές μάχες για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, αυτή η χρονιά θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί...

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Το πρώτο της παιδί με τον Βασίλη Κικίλια θα κρατάει στην αγκαλιά της σε λίγο καιρό η Τζένη Μπαλατσινού, που έχει μπει πλέον στον μήνα της. Ήταν τέλη Αυγούστου, όταν με μια ανάρτησή του στο Instagram, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι η οικογένειά του θα μεγαλώσει αφού με την σύζυγό του θα υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί, ενώ λίγες ημέρες αργότερα αποκάλυψε και το φύλο του. Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας, επισφράγισαν τον έρωτά τους τον Ιούνιο του 2019, μετά από δύο χρόνια σχέσης με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Τώρα, είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Για τον Βασίλη Κικίλια, που δίνει καθημερινά σκληρές μάχες για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, αυτή η χρονιά θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί…

Η θέση του στον “δημοφιλέστερο υπουργό” της χώρας, σε δημοσκόπηση της Opinion Poll που έγινε για λογαριασμό της ηλεκτρονικής εφημερίδας Political, λέει πολλά. Ένας υπουργός και ένα πρώην μοντέλο με μακρά πορεία στις πασαρέλες, είναι κάτι που από μόνο του τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην τελευταία της προσωπική ανάρτηση την 1η του Δεκέμβρη, η Τζένη Μπαλατσινού έγραψε: «30 ημέρες έμειναν για να τελειώσει αυτή η χρονιά. Όλοι λίγο πολύ κάτι μάθαμε, κάτι αφήσαμε πίσω, κάτι ξεγράψαμε, κάτι ωρίμασε μέσα μας, κάτι κουνήθηκε από το κέντρο μας.. Να λογαριαστούμε και να προχωρήσουμε λοιπόν…Το Φως δεν το εξηγεί κανείς αλλά το βλέπει… Καλό μήνα με βλέμμα στο Φως!».

Για τη Τζένη, αυτό θα είναι το τέταρτο παιδί!

Η ίδια έχει αποκτήσει ακόμα τρία παιδιά από το γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία Κωστοπούλου, που είναι σήμερα 23 ετών, την Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, που είναι σήμερα 21 ετών και τον Μάξιμο Κωστόπουλο, που είναι σήμερα 13 ετών. Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια αφοσιωμένη μητέρα και βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της κάθε στιγμή. Μπορεί οι δύο μεγαλύτερες κόρες της να βρίσκονται στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια λόγω των σπουδών τους, όμως εκείνη ταξιδεύει συχνά για να βρεθεί κοντά τους.

Ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας για τη σχέση του με τα παιδιά της μέλλουσας συζύγου του έχει πει: «Είναι φιλαράκια μου, τα παιδιά της Τζένης και αισθάνομαι πολύ ωραία μαζί τους, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Τα σημαντικά πράγματα στην ζωή δεν τα προσπερνάει κανείς και τα παιδιά είναι ευλογία. Το ξαναλέω για δεύτερη φορά, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και εγώ είμαι φίλος με τα παιδιά…». Άλλωστε το είδαμε και στον παραμυθένιο λιτό γάμο τους, πως οι κόρες της ήταν πανευτυχείς για τη χαρά της μαμάς τους.

Το love story του ζευγαριού

Η «σπίθα» άναψε σε ένα τηλεοπτικό πλατό το 2017. Η Τζένη Μπαλατσινού, σε ρόλο παρουσιάστριας, υποδέχτηκε τον Βασίλη Κικίλια στην εκπομπή της «Τζένη Τζένη» στον ΑΝΤ1. Και εκεί, όπως θα αποκαλύψει η ίδια αργότερα, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της δικής τους ιστορίας, που οδήγησε σε γάμο και – τώρα πια – σε ένα μωρό που έρχεται. Η 46χρονη τότε Τζένη που συστήθηκε στο κοινό ως Σταρ Ελλάς το 1991 και διάνυσε χιλιόμετρα στις πασαρέλες, ήταν σε φάση δημιουργίας και ανόδου, τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, μετά από 18χρόνια γάμου. Παρουσίαζε μια εκπομπή με τη δική της υπογραφή, ενώ ήδη είχε προχωρήσει στον κόσμο του διαδικτύου, εξελίσσοντας το προσωπικό της blog στην επιτυχημένη ιστοσελίδα jenny.gr. Η πολυπράγμων και «ανήσυχη» Τζένη είχε διαγράψει τη δική της πορεία και στο επιχειρείν με τα καταστήματα Beautyworks, τα οποία «έτρεξε» για σχεδόν μια δεκαετία.

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους το Πρώτο Θέμα φέρνει στο φως τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού από τις διακοπές τους στην Πάτμο. Τότε όλοι άρχισαν να μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια.  Αφού η σχέση τους κυλούσε ήρεμα και όμορφα, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Η πρώτη… σπίθα!

Η είδηση του χωρισμού

Όμως ήταν αρχές Απριλίου, όταν έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι το ζευγάρι χωρίζει λόγω διαφορετικών “θέλω”. Η αλλαγή κατοικίας που δηλώνει ο Βασίλης Κικίλιας σε αστυνομικό τμήμα, όπως υποχρεώνεται να κάνει κάθε βουλευτής σε τέτοια περίπτωση, ανατρέπει το σκηνικό. Ο γνωστός πολιτικός, ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά του με την Τζένη και ν’ αποκτήσουν ένα παιδί, ενώ φαίνεται πως η ίδια δεν ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Έναν χρόνο μετά ακριβώς και κόντρα στα δημοσιεύματα, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους. Τα εμπόδια που είχαν μεταξύ τους φαίνεται πως εξαφανίστηκαν και οι δυο τους έλυσαν τα όποια προβλήματα είχαν, παίρνοντας την απόφαση να προχωρήσουν στη ζωή μαζί.

«Υπήρξε μια περίοδος τεσσάρων μηνών που πήραμε τις αποστάσεις μας γιατί φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα», είπε με ειλικρίνεια η Τζένη Μπαλατσινού, λίγο πριν το γάμο της, μιλώντας στην Ελεoνώρα Μελέτη. Τον χωρισμό επιβεβαίωσε και ο Βασίλης Κικίλιας λέγοντας ότι πήραν αποστάσεις για να σκεφτούν: «Χωρίσαμε και πήραμε τις αποστάσεις μας για να σκεφτούμε και οι δύο, αν αυτό το βήμα είναι ένα πολύ σοβαρό βήμα, είναι ιερά τα δεσμά του γάμου, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό στη ζωή δύο ανθρώπων. Και σκεφτήκαμε και οι δύο πολύ σοβαρά γι’ αυτό το βήμα».

Ως απεδείχθη, η σκέψη και των δυο ήταν στην ίδια κατεύθυνση και έτσι στις 10 Απριλίου του 2019, δημοσιεύτηκε στην Καθημερινή η αγγελία του γάμου τους. Εκείνο το πρωινό η είδηση απλώθηκε στην Αθήνα πιο γρήγορα κι από τα νέα για τον ιό: Παντρεύονται ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού!

Ο γάμος

Η τελετή έγινε δυο μήνες μετά περίπου, στις 16 Ιουνίου, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών, με κουμπάρους το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Η νύφη υπέρλαμπρη μέσα στο Zeus & Dione μεταξωτό νυφικό της, ένα εκπληκτικό φόρεμα, ορισμός του μίνιμαλ αλλά και της καλαισθησίας και του εξαιρετικού γούστου της Τζένης Μπαλατσινού. Ο γαμπρός κομψός και φυσικά πολύ πολύ χαρούμενος. Ο μικρός Μάξιμος ένας κύριος, οι δύο μεγαλύτερες κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, Αλεξάνδρα και Αμαλία, εντυπωσιακές αλλά την ίδια ώρα και απλές, στο πλευρό της μητέρας τους.

Οσο για τους καλεσμένους… Ελάχιστοι, έως μετρημένοι, φυσικά συγγενείς αλλά και καλοί φίλοι του ζευγαριού. Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, ο Κωστής Χατζηδάκης με τη σύζυγό του Πόπη Καλαϊτζίδου, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρόεδρος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Στέλιος Παρλιάρος, η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία έπιασε και την ανθοδέσμη της νύφης. Εκεί, φυσικά, και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, δημιουργός του Zeus & Dione νυφικού, μαζί με τη μεγάλη κόρη της Σοφία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών», καθώς βρισκόταν σε προεκλογική περιοδεία στην Ήπειρο.

Το διαζύγιο με τον Κωστόπουλο

Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου 22 Ιουνίου του 1996 και ο γάμος του αμετανόητου εργένη με την εκρηκτική Σταρ Ελλάς στη Μύκονο μονοπωλεί το ενδιαφέρον της εποχής. 5 Ιουλίου 2014. Η ανακοίνωση ότι το ζευγάρι χωρίζει μετά από 18 χρόνια γάμου, «ταράζει» καλοκαιριάτικα τα νερά της showbiz.

«Για ένα μεγάλο διάστημα η Τζένη έπαιζε θέατρο για τα παιδιά. Και τα είχε καταφέρει τέλεια γιατί κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα. Πολλά βράδια κοιμόταν στο σπίτι της μαμάς της και το πρωί ξυπνούσε νωρίς, έτρεχε στο σπίτι στη Φιλοθέη πριν ξυπνήσουν τα παιδιά, τα ετοίμαζε για το σχολείο και έφευγε ξανά. Δεν ήθελε να αντιληφθούν ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι τα βράδια δεν μένει με τον μπαμπά τους», είχε πει φίλη της στα μέσα.

Μετά την κατάρρευση της Imako

Η εποχή της κατάρρευσης του εκδοτικού συγκροτήματος του Πέτρου βρίσκει το ζευγάρι σε μια όχι και τόσο καλή περίοδο για τη σχέση τους. Άνθρωποι που τους ξέρουν καλά τονίζουν ότι είναι βαθιά πληγωμένοι ο ένας από τον άλλο. Τα συναισθήματα όμως λόγω των εξελίξεων μπαίνουν στην άκρη. Η Τζένη μετακομίζει στο γραφείο της Imako και αναλαμβάνει τη θέση του Πέτρου. Κοιτάζει τα οικονομικά, τις αποθήκες, τα εμπορικά, ψάχνει αρχεία, επιταγές και λεφτά. Όμως, πολλοί έλεγαν ότι εκτός από τις αλλαγές, άλλαζε και τη διακόσμηση, πιστή στο φενγκ σούι.

Τέλη του 2011, ο Κωστόπουλος περιφερόταν στους διαδρόμους της υπό κατάρρευση εκδοτικής του εταιρείας, εξομολογούμενος σε όποιον είχε διάθεση να τον ακούσει ότι: “δεν έπρεπε να το έχω κάνει στη γυναίκα και τα παιδιά μου”. Εννοούσε ότι κακώς είχε επενδύσει στην καταδικασμένη Imako τα τελευταία του αποταμιευμένα κεφάλαια. Την ίδια περίοδο, η κατάσταση στο σπίτι της οικογένειας ήταν ακόμη πιο χαοτική. Ο Πέτρος ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και το τηλέφωνό του χτυπούσε συνεχώς από απλήρωτους προμηθευτές, εργαζόμενους, τράπεζες.

Αργότερα σε συνέντευξή του είπε ότι μόνο το γέλιο του παιδιού του, μια που ήταν μόνο 5 ετών, τον έσωσε από το θάνατο, όπως και η σκέψη των δύο κοριτσιών του που του είχαν γράψει τότε δημόσια ότι “πλούσιος δεν είναι ο πατέρας που έχει τα χέρια του γεμάτα από λεφτά. Είναι αυτός ο πατέρας που έχει στα χέρια του τα παιδιά του”. Τίποτα όμως μεταξύ του ζευγαριού δεν ήταν το ίδιο και τότε άρχισαν να απομακρύνονται μέχρι που έσκασε η βόμβα του διαζυγίου…

Κωστόπουλος Μπαλατσινού

Πώς είχε σχολιάσει τον δεύτερο γάμο της Μπαλατσινού

Μετά τον γάμο, πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν πώς και πώς το σχόλιο του πρώην συζύγου για τον γάμο της Τζένης.  “Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι, όχι τρελοί και σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και ακόμα πιο πολύ σέβονται τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά, είναι ότι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα παιδιά έχουν μία μαμά, δεν τα έκανα μόνος μου. Εγώ θέλω τα παιδιά όταν κάνουν κάτι να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με μένα και με τη μάνα τους. Όταν κάνουν κάτι και είναι χαρούμενα, εγώ είμαι ευτυχής.

Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά θα πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και άρα, πάλι εγώ ως ισορροπημένος άνθρωπος θα έλεγα, θέλω να είναι και η μάνα τους καλά. Και νομίζω ότι ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε, να κάνει τη ζωή της, να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. Αυτά, τέλος’, είχε πει ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Εμείς ευχόμαστε στο ζευγάρι κάθε ευτυχία και με το καλό να υποδεχθούν το μωράκι τους!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις