Κανάκης Open: Επιστρέφει στην τηλεόραση “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”

LIFESTYLE

Κανάκης Open: Επιστρέφει στην τηλεόραση “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κανάκης Open: Επιστροφή στην τηλεόραση για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, μέσα από τη συχνότητα του Open

11.12.2020 | 08:29

Κανάκης Open: Επιστρέφουν στην τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του Open, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, όπως ανακοίνωσε το κανάλι. “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο” θα αρχίσουν να μεταδίδονται ξανά τηλεοπτικά από τον Ιανουάριο, μετά τη συμφωνία του Open με την εταιρία παραγωγής Tony Productions, του Αντώνη Κανάκη. Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το “Ράδιο Αρβύλα” και στη late night με το “Βινύλιο”. Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο φέρεται διατεθειμένο να μπει ξανά δυναμικά στη “μάχη” της prime time ζώνης της τηλεθέασης. Με αυτόν τον τρόπο επιστρέφει ξανά σατιρική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Κανάκης είχε έρθει σε ρήξη με τον ΣΚΑΪ, καθώς η συνεργασία τους αντιμετώπισε προβλήματα και οι διαφωνίες κατέληξαν σε δημόσιο καβγά, με εκατέρωθεν κατηγορίες και επιθετικές ανακοινώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Open

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ OPEN

To OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions.

Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το “Ράδιο Αρβύλα” και στη late night με το “Βινύλιο”.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι πλέον γεγονός! “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, έρχονται πιο δυναμικά από ποτέ στο OPEN!

Exit mobile version