Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother: Αυτός πρέπει να είναι ο μεγάλος νικητής
LIFESTYLE

Big Brother: Αυτός πρέπει να είναι ο μεγάλος νικητής

Big Brother: Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο ο τελικός του Big Brother θα γινόταν ανήμερα Χριστούγεννα όμως ο Covid έχει αλλάξει τα δεδομένα

Big Brother: Μια “ανάσα” από τον τελικό του Big Brother και τα… μαχαίρια στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ έχουν βγει για τα καλά. Ίντριγκες, ανατροπές, καβγάδες, συνθέτουν την άγρια ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, με τους εναπομείναντες να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να φτάσουν πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο. 100.000 ευρώ, δημοσιότητα, σταριλίκι και ευκαιρίες… καριέρας, είναι όσα περιμένουν αυτόν που θα καταφέρει να κερδίσει μέχρι το τέλος το αυστηρό και απαιτητικό τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο ο τελικός του Big Brother θα γινόταν ανήμερα Χριστούγεννα όμως ο Covid έχει αλλάξει τα δεδομένα και έτσι η νέα ημερομηνία θα είναι 18 Δεκέμβρη! Αυτή την Παρασκευή, στο live, θα δούμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει τόσους μήνες στο παιχνίδι. Κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά και αποτελεί την απόλυτη ανατροπή! Απόψε, δεν θα αποχωρήσει ένας παίκτης αλλά… δύο! Λογικό, μιας και στις 18 Δεκέμβρη που θα γίνει ο τελικός από τον οποίο θα αναδειχτεί ο νικητής, πρέπει να φτάσουν 5 παίκτες και όχι 6.

Ποιοι είναι όμως αυτοί που διεκδικούν το πολυπόθητο έπαθλο;

Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Από την αρχή γνώρισε αντιπάθειες μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν έδειξε να… μασάει. Αν και την είδαμε να “σπάει” κάποιες φορές, κατηγορώντας τους συμπαίκτες της για bullying, ο παρορμητισμός και η ειλικρίνειά της την έκαναν πολύ αγαπητή στον κόσμο, που επέμεινε να την κρατάει στο παιχνίδι συγχωρώντας της τα ξεσπάσματά της.

Δημήτρης Πυργίδης

Ο 36χρονος Δημήτρης Πυργίδης, αν και μπήκε τελευταίος στο σπίτι του Big Brother κατάφερε να κλέψει την παράσταση λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής του και όχι μόνο. Έχει δικό του κατάστημα ρούχων στη Θεσσαλονίκη, είναι η ήρεμη δύναμη του σπιτιού (με πολλούς να θεωρούν τη στάση του στρατηγική) ενώ η αγαπημένη του λέξη είναι το… ΧΑΟΣ!

Ζακ

Ο Ζακ, έχοντας βγει μόνο μια φορά υποψήφιος, πέρασε στον τελικό του «Big Brother». Ο περιπετειώδης Ζακ είναι 30 ετών και μένει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στην Αμερική κινησιολογία και διαιτολογία, ενώ εργάζεται ως personal trainer τα τελευταία χρόνια.

Γρηγόρης Τσεκούρας

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας είναι ο δεύτερος φιναλίστ! Είναι 31 ετών και απόφοιτος του Πολυτεχνείου της Ξάνθης και διατηρεί το δικό του γραφείο στη Μύκονο. Και οι δύο γονείς του είναι γιατροί. Έχει ταξιδέψει στους πιο ωραίους προορισμούς του πλανήτη και τελευταία, έχει εξοργίσει πολλούς με τη στάση του.

Θέμης

Οι εντάσεις στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ είναι καθημερινές πλέον, ενώ ένα νέο μέτωπο έχει δημιουργηθεί στο σπίτι. Αυτό μεταξύ της Σοφίας Δανέζη και του Θέμη Κανέλλου. Οι σχέσεις των δύο παικτών ήταν πάρα πολύ καλές όταν μπήκαν στο παιχνίδι, όμως σήμερα βρίσκονται στα “μαχαίρια”. Οι δύο παίκτες είχαν μια άγρια κόντρα, με αφορμή ένα ψέμα που είχε πει παλιά ο Θέμης για να καλύψει την Σοφία και τα αίματα “άναψαν”. Η Σοφία μάλιστα του είπε πως πλέον δεν τον αναγνωρίζει και έχει αλλάξει ακόμα και η φωνή του.

“Δύο μήνες βρίζεις άτομα και μετά τους κάνεις παρέα. Πρώτα τους προσβάλλεις, αναφέρεσαι για αυτούς υποτιμητικά και μετά πας και τους μιλάς”, είπε μεταξύ η Σοφία στο Θέμη. Με τον ίδιο να απαντά: “Δεν μπορείς να μου λες ότι θα ξοδέψω 70k σε λακ, αυτό είναι ένα inside joke δικό μου με τη Ραϊσα”.

Ο Θέμης Κανέλλος ήταν γνωστός πριν μπει στο σπίτι του Big Brother έχοντας ήδη μεγάλο fan club λόγω του καναλιού του στο YouTube. Λάτρευε το μακιγιάζ από μικρός κι έτσι το σπούδασε, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το YouTube. Στο κανάλι του στο YouTube έχει αποκαλύψει πως έκανε το πρώτο του botox στα 17. Μπορεί αρκετές φορές να έχει ακούσει επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή του αλλά, όπως ο ίδιος λέει, δεν δίνει σημασία. Έχει παραδεχθεί πως είναι gay, κάτι που έχει προκαλέσει ρήξη με την οικογένειά του.

Χρήστος Βαρουξής

Ο Χρήστος Βαρουξής, είναι μεγαλύτερος κατά 30 δευτερόλεπτα από τον δίδυμο αδελφό του, Παναγιώτη! Μεγάλωσε στην Καλαμάτα, έχει σπουδάσει τουριστικά, επαγγελματικά όμως θα ήθελε να ανοίξει ένα barbershop με τον αδελφό του. Την ημέρα των γενεθλίων τους, στις 24 Μαρτίου, ξεκίνησαν ένα λογαριασμό στο Tik Tok και μέχρι σήμερα μετράνε πάνω από 235.000 ακολούθους! Έχει δημιουργήσει πολλές ίντριγκες στο ριάλιτι, “καρφώνοντας” πράγματα που του έχουν εμπιστευτεί συμπαίκτες του, όμως το κοινό τον κράτησε. Τις τελευταίες ημέρες έχει… σηκώσει ανάστημα και μιλάει, αντιλαμβανόμενος ότι πλησιάζει ο τελικός.

Σοφία Δανέζη

Η Σοφία Δανέζη, έχει προκαλέσει… χάσμα. Αν και τα περισσότερα σχόλια για το πρόσωπό της είναι δηλητηριώδη, δεν αποχώρησε. Το κοινό δεν δείχνει να τη συμπαθεί, ενώ το άσχημο λεξιλόγιό της έχουν κάνει πολλούς να την αποκαλούν “νταλικέρη”. Κατηγορήθηκε πως… έσερνε τον Κεχαγιά από τη μύτη δημιουργώντας κλίκες. Η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που εκφράζει όσα την ενοχλούν, κάθε άλλο παρά θηλυκός είναι. Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά;

Ποιος πρέπει να είναι ο νικητής;

Και οι.. επτά παίκτες έχουν αυτό το “κάτι” που χρειάζεται μια έξυπνη ομολογουμένως παραγωγή για να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Αν όμως κάποιος αξίζει περισσότερο το έπαθλο, αυτή – θα μπορούσαμε να πούμε – είναι η ξανθιά δικηγόρος από την Κρήτη! Η Άννα Μαρία, θυμίζει σίγουρο το κορίτσι της διπλανής πόρτας που δεν νοιάζεται καθόλου να τσαλακωθεί δημόσια, να τσακωθεί, να κλάψει και να θυμώσει. Το βλέμμα της είναι άκρως αληθινό, ενώ αποφεύγει να κάνει μόνιμα αναφορές στην προσωπική της ζωή προκαλώντας τη συμπόνοια των ψηφοφόρων.

Ήταν αυτή που εξαιτίας του κτητικού ταμπεραμέντου της υπέστη αδιανόητες επιθέσεις και “bullying”, με τους παίκτες να την βάζουν στο περιθώριο και να είναι άκρως αυστηροί μαζί της. Όταν όμως αντιλήφθηκαν πως το κοινό “λατρεύει να τη μισεί” και την ξεχωρίζει από την υποκρισία πολλών, άρχισαν να την πλησιάζουν. Ζήτησε συγγνώμη από τη Ραϊσα για όσα είχε πει πάνω σε μία “έκρηξη”, ενώ δεν το συνηθίζει… Ακόμα και οι haters, παραδέχονται (ή πρέπει να το κάνουν), πως έφτασε εδώ εντελώς μόνη, με τους παίκτες να μην της επιτρέπουν να ξεδιπλώσει τα θετικά της στοιχεία.

Η 36χρονη έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης. Έχει αδυναμία στον αδελφό της, Αλέξανδρο, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες και την έχουμε δει να κλαίει στο σπίτι γιατί της έλειπε αφόρητα. «Τον αγαπάω πάρα πολύ. Όσες φορές είμαι στενοχωρημένη πάω, του λέω Αλέξη μου, αγάπη μου’, με αγκαλιάζει, με σφίγγει και μου κάνει «Μμμμμ» σα να μου λέει «Όλα καλά θα πάνε» και είμαι τυχερή που τον έχω», είχε αναφέρει στο εισαγωγικό της βίντεο.

Η φτώχεια, τα προβλήματα υγείας και το τάμα

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε στην ανατριχιαστική “Γραμμή ζωής” δυο φορές στη ζωή της, μια στα 3 και μια 15 της χρόνια βρέθηκε μεταξύ ζωής και θανάτου «χτυπημένη» από ειλεό. Παράλληλα αντιμετώπισε και οικογενειακές δυσκολίες με πολλά οικονομικά προβλήματα ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και τον μεγάλο της αγώνα για να γίνει δικηγόρος. Τέλος αναφέρθηκε και στον αδερφό της ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Γεννήθηκα σε μια πολύ όμορφη αγροτική οικογένεια με δυο ακόμα αγόρια. Το σπίτι μας ήταν μικρό. Δεν είχαμε λεφτά. Είχαμε πολλά οικονομικά προβλήματα. Όταν ήμουν 2.5 ετών ήπια χλωρίνη. Με πήγαν στο γιατρό είχα πάθει ειλεό και ο γιατρός τους είπε ότι πεθαίνω και έπρεπε να με βαφτίσουν. Μια όμορφη γυναίκα εμφανίστηκε στον πατέρα μου στο νοσοκομείο την ώρα που εκείνος έκλαιγε και τον ρώτησε τι έχει. Του είπε ότι πεθαίνει το κοριτσάκι του και εκείνη του είπε να με τάξουν στον Άγιο Νικήτα. Τελικά τα κατάφερα και επέζησα» είπε χαρακτηριστικά.

Λίγα χρόνια μετά ήρθε στη ζωή ένας ακόμη αδερφός ο οποίος είχε κάποιο πρόβλημα στα μάτια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί όπως λέει η ίδια δεν τον πρόσεξαν με αποτέλεσμα να κολλήσει μηνιγγίτιδα και παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Σήμερα ο αδερφός της, όπως αποκάλυψε, δεν βλέπει, δεν μιλάει, δεν περπατάει παρά μόνο χαμογελάει ενώ για όλη την οικογένεια είναι ο φύλακας άγγελός τους.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εδώ και 2,5 χρόνια είναι μόνη της, ίσως γιατί προτιμά τους άνδρες παλαιάς κοπής. Αυθόρμητη, ντυμένη συνήθως όπως να ‘ναι και… παραμιλώντας, έχει προσφέρει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές. Την Άννα Μαρία την απολαμβάνεις, δεν σε αφήνει ποτέ να τη βαρεθείς. Ακόμη κι αν δεν καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο, είναι ίσως η μόνη που θα θυμόμαστε για πολύ πολύ καιρό! Σίγουρος για τη νίκη της εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες και ο ίδιος ο πατέρας του Κεχαγιά, που δήλωσε on camera: «Νικήτρια η Άννα Μαρία δαγκωτό».

Ποιοι θα αποχωρήσουν απόψε;

Όσον αφορά το ποιοι θα αποχωρήσουν λίγο πριν τον τελικό του Big Brother, οι πληροφορίες από την εξέλιξη της ψηφοφορίας δείχνουν κάποιες πρώτες τάσεις, αν και το αποτέλεσμα θα κριθεί κατά τη διάρκεια του live.

Αδύναμος κρίκος θεωρείται ο Χρήστος Βαρουξής με τον Δημήτρη Πυργίδη να ακολουθεί. Από την άλλη, τα τρολς στο twitter έχουν πιάσει δουλειά για να στηρίξουν συγκεκριμένους υποψηφίους και κυρίως τον Χρήστο Βαρουξή, στον οποίο κάνει μεγάλη προώθηση ο αδερφός του Παναγιώτης…

Μένει να δούμε τι θα γίνει το βράδυ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις