Αντίπαρος τραγωδία: Η περιγραφή του δύτη που ανέσυρε τους νεκρούς

ΕΛΛΑΔΑ

Αντίπαρος τραγωδία: Η περιγραφή του δύτη που ανέσυρε τους νεκρούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Αντίπαρος τραγωδία: Τα τρία άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο περίμεναν μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να επιβιβαστούν σε φέρι μπόουτ με προορισμό την Πάρο.Ο λόγος που συνέβη αυτή η τραγωδία δεν έχει ακόμη πλήρως εξακρυβωθεί

11.12.2020 | 16:04

Αντίπαρος τραγωδία: Στο πένθος βυθίστηκε η Αντίπαρος καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης οδηγός Ι.Χ. αυτοκίνητου στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, έπεσε στο λιμάνι. Στο τζιπ ήταν μέσα ένα ζευγάρι καθώς και οικιακή βοηθός. Δύτης βούτηξε στη θάλασσα ωστόσο όπως είπε ήταν ήδη αργά. Τα όσα περιγράφει στην εκπομπή Livenews του Mega είναι σοκαριστικά.

«Ήταν ανοιχτά τα παράθυρα οδηγού και του συνοδηγού χωρίς ζώνες, ο άνδρας προσπάθησε… είχε την τάση να βγει προς τα έξω, αλλά δεν τα κατάφερε, δυστυχώς, η γυναίκα του, που ήταν στη θέση του συνοδηγού, έτσι όπως είδα την κατάσταση, πιθανόν προσπάθησε να βοηθήσει την πίσω… την κυρία που ήταν πίσω».

Τα τρία άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο περίμεναν μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να επιβιβαστούν σε φέρι μπόουτ με προορισμό την Πάρο.Ο λόγος που συνέβη αυτή η τραγωδία δεν έχει ακόμη πλήρως εξακρυβωθεί.

«Με τη φόρα που είχε το αμάξι, αυτός πάτησε το γκάζι πιστεύω εγώ, πάτησε το γκάζι κατά λάθος»

«Με τη φόρα που είχε το αμάξι, αυτός πάτησε το γκάζι πιστεύω εγώ, πάτησε το γκάζι κατά λάθος, ποιος ξέρει μπερδεύτηκε, και πήγε και έκοψε τον κάβο, το χοντρό το σχοινί, χτύπησε πρώτα λίγο στο κολωνάκι, εκεί πέρα που έχει ένα κολωνάκι. Χτυπάει πάνω στον κάβο, κόβει το σχοινί και πέφτει στην θάλασσα».

Το ζευγάρι μαζί με τη φίλη τους επέστρεφαν από την Αντίπαρο στην Αθήνα. Μάλιστα ετοιμάζονταν μέρες πριν και έδιναν την εντύπωση ότι ήταν ένα ταξίδι που περίμεναν να κάνουν με ανυπομονησία. «Ήταν πελάτισσα μου αυτή η γυναίκα, είχε μια βίλα εκεί στην Αντίπαρο. Πριν δύο ημέρες την είχα δει στο λιμάνι και με χαιρέτησε «τι κάνεις» και τέτοια, «θα φύγω» μου λέει «μεθαύριο». Φεύγαν εκείνη την ώρα, πριν δύο ημέρες, πριν δύο ημέρες από το ατύχημα. Στο ίδιο μέρος, στο ίδιο μέρος εκεί την συνάντησα».

«Δεν ήταν καθόλου μεγάλο βάθος όχι. Ήταν γύρω στα 3 μέτρα 3,5 κάπου εκεί. Μπροστά στο λιμάνι ακριβώς της Αντίπαρου. Πάρκινγκ, περίμενε να μπει, να επιβιβαστεί δηλαδή, σε κάποιο φεριμπότ για να πάει στην Πάρο και να φύγει και αυτό και για όλους είναι μία απορία αυτό το πράγμα, το πώς, τι έγινε».

Exit mobile version