Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Σέντρα στο Σασσουόλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Σέντρα στο Σασσουόλο

Serie A - προαναγγελία: Η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Μπενεβέντο στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής στο καμπιονάτο

Serie A – προαναγγελία: Με μία αναμέτρηση ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Serie A. Η Σασσουόλο διασταυρώνει τα ξίφη της με την Μπενεβέντο. Οι «νεροβέρντι» έρχονται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Ρόμα. Είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα για σχεδόν μία ώρα, ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των «τζιαλορόσι». Δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτή, που βρίσκονταν στο ξεκίνημα της σεζόν και αυτό φαίνεται και από τα τελευταία αποτελέσματα των παιχνιδιών τους.

Η Σασουόλο έχει πια χάσει έδαφος στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μίλαν. Απόψε, δε, οι “νεροβέρντι” θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, που θα τους κρατήσει κοντά στις πρώτες θέσεις βαθμολογικά. Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι δεν θα έχει στην διάθεση του τους Καπούτο, Κίρικες, Ρομάνια και Ντεφρέλ.

Serie A – προαναγγελία: Η Μπενεβέντο

Από την άλλη, η Μπενεβέντο έρχεται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Πάρμα. Παρατάχθηκε στο παιχνίδι με ξεκάθαρο στόχο να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν και επιθετικά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Έχει βελτιώσει αισθητά την ανασταλτική της λειτουργία και έχει γίνει πιο ανταγωνιστική. Αυτό φαίνεται και από την εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια, καθώς έχει δεχτεί μόλις 1 γκολ στις τρεις τελευταίες της αναμετρήσεις. Ενώ, είχε δεχτεί 20 γκολ στα πρώτα 7 παιχνίδια της. Απόψε, θα επιδιώξει να κάνει μία καλή εμφάνιση. Δεν υπολογίζονται και τέθηκαν νοκ άουτ οι Καλντιρόλα, Βόλτα, Μάτζιο, Μαντσίνι και Βιόλα.

Δείτε ακόμη:

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή το “τελευταίο ταγκό” της F1 στο Αμπού Νταμπι
Καμπάνες 30 χιλιάρικα στον Ολυμπιακό, αναβολές για Κούγια
Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη το φινάλε των ομίλων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις