Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Επιστροφή στις νίκες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Επιστροφή στις νίκες

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Λιντς και Γουέστ Χαμ θα συναντηθούν μετά από ήττες και αναζητούν τρίποντο για να ξεκινήσουν να χτίζουν νέο θετικό σερί

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Έλαντ Ρόουντ». Η Λιντς αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ. Τα «παγώνια» έρχονται από την ήττα με 3-1 κόντρα στην Τσέλσι. Δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και δεν κατάφεραν να περιορίσουν την επιθετική γραμμή των «μπλε». Έχουν θέμα στην άμυνα τους και είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (11 γκολ).

Απόψε η Λιντς καίγεται να κάνει μία καλή εμφάνιση για να συνοδέψει την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από σχεδόν δύο μήνες (19 Σεπτεμβρίου η τελευταία νίκη). Για το σημερινό παιχνίδι ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν θα έχει στην διάθεση του τους Κοχ, Γιορέντε και Φόρσοου.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Η Γουέστ Χαμ

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ γνώρισε την ήττα με 1-3 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ. Ισοφαρίστηκε και στο δεύτερο μέρος περιορίστηκε σε έναν παθητικό ρόλο. Έτσι, μπήκε ένα τέλος στο νικηφόρο σερί, που είχε δημιουργήσει. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, όμως η παράδοση δεν είναι με το μέρος της, καθώς η τελευταία της νίκη στο «Έλαντ Ρόουντ» έγινε το 2000. Έκτοτε δεν έχει καταφέρει να πάρει διπλό στην έδρα της Λιντς. Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μαζουακού. Ενώ, ερωτηματικό υπάρχει για τους Αντόνιο, Φρέντερικς και Γιαρμολένκο.

Δείτε ακόμη:

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή το “τελευταίο ταγκό” της F1 στο Αμπού Νταμπι
Καμπάνες 30 χιλιάρικα στον Ολυμπιακό, αναβολές για Κούγια
Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη το φινάλε των ομίλων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις