Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Αθλητικός δικαστής: Ιστορική απόφαση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Αθλητικός δικαστής: Ιστορική απόφαση

Μπάσκετ - Αθλητικός δικαστής: Την επανάληψη του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ αποφάσισε η δικαιοσύνη λόγω “αλλοίωσης αποτελέσματος”

ΜπάσκετΑθλητικός δικαστής: Επανάληψη του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής, δικαιώνοντας έτσι τους Θεσσαλονικείς. Θυμίζουμε, οι «ασπρόμαυροι» είχαν καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα. Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε υπέρ τους και έτσι θα έχουμε επανάληψη της αναμέτρησης στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία.

Στην διπλή ένσταση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, ζητούσε να εκτελεστεί η μία βολή του Ζερμέιν Λοβ ή το χρονόμετρο να οριστεί στον ακριβή χρόνο. Στην σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης ο αθλητικός δικαστής τόνισε, πως δεν υπάρχει παράβαση όσο αναφορά το χρονόμετρο. Όμως, τόνισε πως υπήρξε φάουλ πάνω στον Λοβ. Η δε ΑΕΚ, έκανε γνωστό πως δεν προτίθεται αν ασκήσει έφεση και  θέλει και η ίδια να παίξουν ξανά.

Μπάσκετ – Αθλητικός δικαστής: “Αλλοίωση αποτελέσματος”

Ο αθλητικός δικαστής ζήτησε την επανάληψη του αγώνα και ανέφερε πως υπάρχει «αλλοίωση αποτελέσματος», αφού θεωρεί πως η απόφαση του διαιτητή έκρινε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Έτσι, το παιχνίδι θα διεξαχθεί ξανά στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή: «Δέχεται εν μέρει την ένσταση της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ).Διατάσσει την ολική επανάληψη του αγώνα της 6ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) – ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 5-12-2020».

Δείτε ακόμη:

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή το “τελευταίο ταγκό” της F1 στο Αμπού Νταμπι
Καμπάνες 30 χιλιάρικα στον Ολυμπιακό, αναβολές για Κούγια
Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη το φινάλε των ομίλων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις