Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Alpha συνέντευξη: Το “άκυρο”, το σχόλιο Παπαχρήστου και ο Παπαδάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Alpha συνέντευξη: Το “άκυρο”, το σχόλιο Παπαχρήστου και ο Παπαδάκης

Τσίπρας Alpha συνέντευξη: Ο Αλέξης Τσίπρας ακύρωσε την εμφάνισή του στον Alpha και θα εμφανιστεί στον Γιώργο Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1

Τσίπρας Alpha συνέντευξη: Ακύρωσε την εμφάνισή του στο δελτίο ειδήσεων του Alpha ο Αλέξης Τσίπρας και τελικά θα εμφανιστεί στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Παπαχρήστου η συνέντευξη ακυρώθηκε λόγω του θέματος της βίλας στο Σούνιο και της επίθεσης του βουλευτή Χρήστου Γιαννούλη στον Αντώνη Σρόιτερ και το κανάλι. Τελείως διαφορετική είναι η εκδοχή της Αυγής που εξηγεί ότι η συνέντευξη ακυρώθηκε λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων των καναλιών.

Όπως γράφει στη στήλη του Στίγμα ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος ” η συνέντευξη ζητήθηκε από τον ίδιον τον κ, Τσίπρα τη Δευτέρα, αμέσως μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η διεύθυνση του καναλιού είπε φυσικά Οκ αλλά χθες από την Κουμουνδούρου ενημέρωσαν το κανάλι ότι ακυρώνεται η εμφάνιση του Προέδρου. Γιατί ακυρώνεται; Πολύ απλά γιατί μπροστά στις κάμερες πώς να υποστηρίξεις το…500άρικο το μήνα ενοίκια για μια βίλα στο Σούνιο και με την ανακαίνιση πληρωμένη. Δύσκολα, πολύ δύσκολα…

Ασε που υπήρχε και ο κίνδυνος να ερωτηθεί ο κ. Τσίπρας πόσο…πλήρωσε τη συνέντευξη στον Αλφα μετά την ανοησία του βουλευτή και πρώην δημοσιογράφου ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη να διατυπώσει βαριά υπονοούμενα ότι ο Μητσοτάκης για τη συνέντευξη της Δευτέρας πλήρωσε το κανάλι- και για τη συνέντευξη και για τις ερωτήσεις που του έγιναν. Πακέτο. Γνωρίζω ότι η βλακώδης αναφορά του συναδέλφου μου οφείλεται στο ότι παρασύρθηκε και αυτός από τη ρητορική περί λίστας Πέτσα και του δήθεν όλοι οι δημοσιογράφοι τα πιάνουν (πλην των συριζαίων εννοείται…) και τη πέταξε τη βλακεία.

Αλέξης Τσίπρας κόκκινο φόντο

Η συνέχεια ήταν μάλλον αναμενόμενη: Η Κουμουνδούρου συγνώμη στο ανώτε5ρο δυνατό επίπεδο από το κανάλι και ο Χρηστάρας έφαγε μια άγρια κατσάδα από τον γραμματέα Τζανακόπουλο. Τι να κάνεις, έτσι συμβαίνει όταν κάποιος υπερβαίνει τα εσκαμμένα και υποδύεται τον βασιλικότερο του βασιλέως.

Τελικά όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη στον ΑΝΤ1: Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, αύριο Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό “ΑΝΤ1”, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” και το δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη.

Πώς απαντά η Αυγή

“Σε νέα αθλιότητα, με μούφα επιχειρήματα περιέπεσε ο Γιώργος Παπαχρήστος σερβίροντας σανό στους αναγνώστες της ιστορικής εφημερίδας για τον λόγο που ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδωσε χθες Τετάρτη την προγραμματισμένη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ALPHA.

Αντί ο Γ. Παπαχρήστος να γράψει την αλήθεια ότι η συνέντευξη ακυρώθηκε λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων των καναλιών που αντιδρούν στο νομοσχέδιο – δώρο στους καναλάρχες που προωθεί η κυβέρνηση, επέλεξε ψέματα.

Έγραψε, λοιπόν, ένα λόγο δεκάρικο, υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας ακύρωσε τη συνέντευξη γιατί δεν θα μπορούσε να απαντήσει στα ερωτήματα για το σπίτι που νοικιάζει στο Σούνιο. Και καλά ο ίδιος μπορεί να μην γνωρίζει ότι οι δημοσιογράφοι των καναλιών βρίσκονται για δεύτερη μέρα σε 24ωρη απεργία. Ένας γείτονας δεν βρέθηκε να τον ενημερώσει;”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις