Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επικοινωνία Σουρανή – Καλίν «Δημοκρατία»: Διαψεύδει ο Πέτσας – «Fake news
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικοινωνία Σουρανή – Καλίν «Δημοκρατία»: Διαψεύδει ο Πέτσας – «Fake news

Επικοινωνία Σουρανή - Καλίν «Δημοκρατία»:: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στο δημοσίευμα της Δημοκρατίας τόνισε «κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της χώρας»

Επικοινωνία Σουρανή – Καλίν «Δημοκρατία»: Σε πλήρη διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Δημοκρατία» προέβη ο Στέλιος Πέτσας. Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας κάνει λόγο για επικοινωνία της διπλωματικής συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ελένης Σουρανή με τον στενό σύμβουλο του Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν, λίγο πριν την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στην οποία συζητείται το ενδεχόμενο κυρώσεων προς την Άγκυρα. Επίσης η εφημερίδα μιλά και για «άγνοια της εν λόγω επικοινωνίας από την πλευρά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

Ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως δεν υπήρξε καμία επικοινωνία και πως πρόκειται για fake news και για προβοκατόρικες δημοσιεύσεις τονίζοντας πως κανείς «δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της χώρας». «Κάποιοι που φαίνεται ότι έχουν εθιστεί στα fake news και στις προβοκατόρικες δημοσιεύσεις σπεκουλάροντας στα εθνικά μας θέματα, εφηύραν στο παρά 5΄της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, «μυστικές συνεννοήσεις» με την Τουρκία. Διεκδικώντας λίγη προσοχή, τη μια προβάλουν αρνητές του κορονοϊού και την άλλη πλασάρουν κάλπικες ειδήσεις. Διαψεύδουμε λοιπόν το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Δεν υπήρξε επικοινωνία της διπλωματικής συμβούλου του Πρωθυπουργού Ελένης Σουρανή με τον εκπρόσωπο του Τούρκου Προέδρου για επανέναρξη των διερευνητικών επαφών. Κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της χώρας», ήταν η δήλωση του κ.Πέτσα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις