Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταματίνα Τσιμτσιλή ινστα: Η φωτογραφία από την τρίτη της εγκυμοσύνη
LIFESTYLE

Σταματίνα Τσιμτσιλή ινστα: Η φωτογραφία από την τρίτη της εγκυμοσύνη

Σταματίνα Τσιμτσιλή ινστα: Το βράδυ της Τετάρτης η παρουσιάστρια της εκπομπής “Happy Day” φαίνεται πως είχε νοσταλγική διάθεση

Σταματίνα Τσιμτσιλή ινστα: Η καραντίνα σίγουρα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να ξεσκάσεις, να βγεις μια βόλτα χωρίς περιορισμούς ή να βγεις κάπου να διασκεδάσεις. Το κινητό γίνεται ένα με το χέρι σου αφόυ δεν ξεκολλάς από αυτό στην προσπάθεια να γεμίσεις κάπως τη μέρα σου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής.

Το βράδυ της Τετάρτης η παρουσιάστρια της εκπομπής “Happy Day” φαίνεται πως είχε νοσταλγική διάθεση, καθώς ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από τότε που ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδάκι. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει, λοιπόν, με φουσκωμένη κοιλίτσα μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, μαζί με τις εξίσου εγκυμονούσες φίλες της και λάμπει από ευτυχία.

«Τρία χρόνια πριν… Τότε που και οι τρεις περίμενα το τρίτο!», έγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη φωτογραφία που κοινοποίησε. Θυμίζουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει αποκτήσει τρία παιδάκια, την 7 ετών Νάγια, την 6 ετών Μαίρη και τον 2 ετών Γιάννη.

Δείτε την φωτογραφία που κοινοποίησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή άργησε και βγήκε άβαφη

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια εμφάνιση διαφορετική το πρωί της Δευτέρας στην έναρξη της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια του Happy Day κοιμήθηκε λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να μην προλάβει να ετοιμαστεί, όπως συνήθως, και εμφανίστηκε άβαφη και με τα μαλλιά της φυσικά. Όπως εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ξύπνησε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της, Μαίρη Παλιαλέξη, στις 07:48, όταν διαπίστωσε ότι η παρουσιάστρια μάλλον δεν επρόκειτο να πάει στο κανάλι αν δεν αναλάμβανε η ίδια πρωτοβουλία.

«Έχω ξυπνήσει 7:48. Δεν έχω συντονιστεί ακόμα. Ακούω ξαφνικά το κουδούνι στο σπίτι μου και λέω τι γίνεται. Ήταν η Μαίρη Παλιαλέξη η αρχισυντάκτριά μας. Είχε το βλέμμα που λες κάτι δε πάει καλά. Λέω θα ήρθε 7.30 δε φαντάστηκα ότι ήταν 7:48»!

Δείτε το βίντεο με την έναρξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις