GNTM 3 spoiler ημιτελικός: Οι 5 φιναλίστ φωτογραφίζονται ως υπερκατάσκοποι

LIFESTYLE

GNTM 3 spoiler ημιτελικός: Οι 5 φιναλίστ φωτογραφίζονται ως υπερκατάσκοποι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

GNTM 3 spoiler ημιτελικός: Τα επίδοξα μοντέλα θα πρέπει να φωτογραφηθούν ως υπερκατάσκοποι

10.12.2020 | 11:40

GNTM 3 spoiler ημιτελικός: Την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου ξεκινά ο Ημιτελικός του «Greece’s Next Top Model». Ο Ανδρέας, ο Ηρακλής, ο Αιμιλιάνο, η Παρασκευή και ο Έντουαρτ είναι οι πέντε διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων.

Τα επίδοξα μοντέλα θα πρέπει να φωτογραφηθούν ως υπερκατάσκοποι σε ένα ακόμη κινηματογραφικό σετ, αφού προηγουμένως έχουν στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι. Οι top 5 θα βάλουν τα δυνατά τους, αλλά ένας δεν θα συνεχίσει στην τελική τετράδα. Ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου.

Η αποχώρηση της Μαριαγάπης

Χωρίς πολλά πολλά λόγια η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την τελευταία αποχώρηση από το GNTM 3. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, το γνωστό μοντέλο ανακοίνωσε απευθείας το ποιος αποχωρεί καθώς δεν μπήκαν στην διαδικασία οι κριτές να ανακοινώσουν πάνω από έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στην τελευταία δοκιμασία, τα παιδιά πόζαραν σε ιδιαίτερα πορτρέτα ομορφιάς, με τη βοήθεια προσθετικού μακιγιάζ, για τον φακό του Κώστα Σίμου. Αριστοκρατικό ύφος, πολυτέλεια, ρομαντισμός, κοσμήματα και sur mesure ρούχα, ήταν τα στοιχεία της τελευταίας φωτογράφισης που έγινε σε ένα πολυτελές σπίτι, δια χειρός Στέφανου Παπαδόπουλου.

Η Μαριαγάπη ήταν αυτή που κλήθηκε από την Βίκυ Καγιά να τεθεί μπροστά της. Πριν καλά καλά μιλήσει η παρουσιάστρια του ριάλιτι, η Μαριαγάπη έβαλε τα κλάματα καθώς είχε καταλάβει πως θα είναι αυτή που θα φύγει από το παιχνίδι μετά την κριτική που είχε ακούσει νωρίτερα. Και αυτό έγινε με συνοπτικές διαδικασίες αφού δεν βρέθηκε άλλος παίκτης δίπλα της. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, με τους παίκτες -και πρώτος ο Αιμιλιάνο- να την αγκαλιάζουν προσπαθώντας να την παρηγορήσουν.

Exit mobile version