Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Στο ύψος της
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Στο ύψος της

Τσάμπιονς Λιγκ - αγωνιστικό: Η Ρεάλ έκανε το καθήκον της, κέρδισε την Γκλάντμπαχ 2-0 και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη από την Ρεάλ! Οι Μαδριλένοι επικράτησαν 2-0 της Γκλάντμπαχ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν φορτσάτοι και να παίρνουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 9’ ο Μπενζεμά έκανε το 1-0. Η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει και κυνήγησε και δεύτερο γκολ. Έκανε αρκετές φάσεις και τελικά το πέτυχε. Στο 32’ ο Μπενζεμά με δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 2-0. Η Γκλάντμπαχ δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και περιορίστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Ρεάλ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να κυνηγάει κάποιο γκολ. Πίεσε τους φιλοξενούμενους  και έκανε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπορούσε να τις αξιοποιήσει. Η Γκλάντμπαχ εξακολούθησε να παίζει πιο κλειστά και απειλούσε κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και οι Μαδριλένοι πήραν την πρόκριση, τερματίζοντας στην πρώτη θέση, ενώ η Γκλάντμπαχ πήρε το δεύτερο εισιτήριο ως δεύτερη.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Κάζο για την Ιντερ

Λευκή ισοπαλία στο Μιλάνο. Ίντερ και Σαχτάρ έμειναν ισόπαλες στο 0-0. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Γύρισαν ωραία την μπάλα αλλά δεν κατάφεραν να βρουν κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Η Σαχτάρ έπαιξε πιο κλειστά, όμως προσπάθησε να απειλήσει και εκείνη. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί, που έπαιξαν πιο επιθετικά. Είχαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο ήταν άστοχοι. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και η Σαχτάρ πήρε το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Ίντερ έμεινε εκτός συνέχειας.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Τα αποτελέσματα και οι προκρίσεις

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 2-0 της Λοκομοτίβ Μόσχας (Σούλε 63’, Τσούπο-Μοτίνγκ 80’). Η Σάλτσμπουργκ ηττήθηκε 0-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης (Ερμόσο 39’, Καράσκο 86’). Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-0 την Μαρσέιγ (Τόρες 48’, Αγκουέρο 77’, Στέρλινγκ 90’). Ο Άγιαξ ηττήθηκε 0-1 από την Αταλάντα (Μουριέλ 85’). Η Μίντιλαντ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Λίβερπουλ (Σουλτς 62’ (πεν) – Σαλάχ 1’). Ενώ, η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 5-1 την Μπασάκσεχιρ (Νεϊμάρ  21’, 38’, 50’, Εμπαπέ 42’ πεν., 62’ – Τοπάλ 57’).

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Οι ομάδες που συνεχίζουν

ΟΜΙΛΟΣ Α’: 1η Μπάγερν, 2η Ατλέτικο Μαδρίτης – 3η (Europa) Σάλτσμπουργκ
ΟΜΙΛΟΣ Β’: 1η Ρεάλ Μαδρίτης, 2η Γκλάντμπαχ – 3η (Europa) Σαχτάρ
ΟΜΙΛΟΣ Γ’: 1η Μάντσεστερ Σίτι, 2η Πόρτο – 3η (Europa) Ολυμπιακός
ΟΜΙΛΟΣ Δ’: 1η Λίβερπουλ, 2η Αταλάντα, 3η (Europa) Αγιαξ
ΟΜΙΛΟΣ Ε’: 1η Τσέλσι, 2η Σεβίλλη – 3η (Europa) Κράνονταρ
ΟΜΙΛΟΣ ΣΤ’: 1η Ντόρτμουντ, 2η Λάτσιο – 3η (Europa) Μπριζ
ΟΜΙΛΟΣ Ζ’: 1η Γιουβέντους, 2η Μπαρτσελόνα – 3η (Europa) Ντινάμο Κιέβου
ΟΜΙΛΟΣ Η’: 1η Παρί Σεν Ζερμέν, 2η Λειψία – 3η (Europa) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε ακόμη:

Βρυχήθηκε στους παίκτες ο “τίγρης” και στήριξε Καρέρα
Ο Κολτσέσκου, ο Γουεμπό και η διακοπή του Παρί Σ. Ζ.-Μπασάκσεχιρ (vid)
Έχουμε την ποιότητα να συνεχίσουμε στο Europa League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις