Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Χωρίς νικητή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Χωρίς νικητή

ΠΑΟΚ - Γιουρόπα Λιγκ: Ο ΠΑΟΚ κούνησε το… μαντίλι στο θεσμό με λευκή ισοπαλία κόντρα στη Γρανάδα - Δοκάρι πριν την ανάπαυλα ο ¨”δικέφαλος του βορρά”

ΠΑΟΚΓιουρόπα Λιγκ: Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Τούμπας! Ο ΠΑΟΚ έμεινε ισόπαλος στο 0-0 απέναντι στην Γρανάδα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Ανδαλουσιανούς να μπαίνουν πιο δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Πίεσαν τον “δικέφαλο” και είχαν αρκετές ευκαιρίες. Όμως, ο Πασχαλάκης επενέβη όποτε χρειάστηκε και κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, μέχρι το 30’ δεν είχαν καταφέρει να κάνουν κάποια τελική. Η πιο μεγάλη στιγμή του “δικεφάλου” ήρθε στο 44’ όταν η κεφαλιά του Βαρέλα σταμάτησε στο δοκάρι. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

ΠΑΟΚ – Γιουρόπα Λιγκ: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του. Έπαιξε πιο επιθετικά και πίεσε την Γρανάδα. Έκανε αρκετές φάσεις και κυνήγησε κάποιο γκολ, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες, που είχε. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και αυτοί τους “ασπρόμαυρους” αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Πασχαλάκη. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και η Γρανάδα έπεσε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα χάρη στη νίκη της Αϊντχόφεν κόντρα στην Ομόνοια.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: –

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζον Μπίτον (Σκωτία), Βοηθοί: Ντάνιελ ΜακΦάρλεϊν (Σκωτία), Άλαν Μουλβάνι (Σκωτία)

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης (Ουαγκέ 63’), Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Εσίτι (Αουγκούστο 63’), Τσόλακ (Σφιντέρσκι 81’), Κούτσιας (Ζ. Ζίβκοβιτς 46’), Τζόλης (Τσιγγάρας 46’)

ΓΡΑΝΑΔΑ (Ντ. Μαρτίνεθ): Μπανακλότσε, Φουλκιέ, Ναχούεν Πέρεζ, Σάντσεθ (Σουάρες 66’), Χερμάν, Κένεντι (Νέβα 66’), Σόρο, Μπράις (Σολδάδο 85’) Μίγια, Αντόνιο Πουέρτας, Χόρχε Μολίνα.

Δείτε ακόμη:

Εκδικάστηκε η “πολυϊδιοκτησία”, υπομνήματα από 16/12
“Επανέναρξη του βόλεϊ γιατί καταστρέφεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα”
Ο Ανσαριφάρντ για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις