Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 59: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 9/12

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 59: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 9/12

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 59: Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

09.12.2020 | 11:27

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 59: Η Δρόσω αποχαιρετά την Τρούμπα και μαζί με την Ελένη παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής. Θα την αφήσει ο Τάκης να ξεφύγει; Ο ερχομός του Βόσκαρη στο χωριό, ως νέος διοικητής, προκαλεί αναστάτωση στη σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή. Όλοι έχουν ενημερωθεί για το ποιος είναι και το χωριό διχάζεται. Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον διώξει, αλλά καταλαβαίνει πως δε θα είναι τόσο εύκολο. Ο Γραμματικός με την Πηνελόπη αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο νέο τους σπίτι στο Διαφάνι.

Αυτό εξοργίζει τον Δούκα, αλλά ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο αποφασίζουν να βοηθήσουν την αδελφή τους. Η Ανέτ φέρνει τον γιατρό Αργυρίου να εξετάσει τον Μιλτιάδη, παρουσιάζοντάς τον ως φίλο της. Ο Μπάμπης γίνεται πιο τολμηρός, προσπαθώντας να κερδίσει την Ασημίνα παρά την άρνησή της να προχωρήσουν. Θ’ αποκαλυφθεί το μυστικό τους;

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 59: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 9/12

Άγριες Μέλισσες: Θα πάει και πέμπτη σεζόν;

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και το τέλος τους. «Η Βιολέτα είναι ένας καλός και τίμιος άνθρωπος που τους βοηθάει όλους. Ο Μιλτιάδης έχει ένα πρόβλημα, αλλά εγώ τον κουράρω πολύ καλά, οπότε θα τον συνεφέρω. Η Βιολέτα τον αγαπάει πάρα πολύ και η αγάπη θεραπεύει τα πάντα. Θα περάσουμε μία φάση χωρισμού, αλλά είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά» δήλωσε η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Θεοφανία Παπαθωμά ανέφερε ότι η σχέση της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα περάσει μία μικρή κρίση, καθώς ο Μπάμπης θα μπει ανάμεσά τους, αλλά όλο αυτό θα είναι μία «απλή περιπετειούλα». Στη συνέχεια, τόνισε ότι οι σεναριογράφοι της σειράς του ΑΝΤ1, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, είναι δύο αρκετά ταλαντούχοι άνθρωποι που μπορούν να πάνε τις «Αγριες Μέλισσες» και για πέντε σεζόν. «Καλό θα ήταν να πάμε και για τρίτη χρονιά. Όταν ένα σήριαλ κάνει τριαντάρια και δεν έχει τελειώσει η ιστορία του και ο κόσμος το αγαπάει γιατί να μην του το δώσεις και για τρίτη χρονιά;» υπογράμμισε.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου σχετικά με τον κορονοϊό. «Όλο αυτό που ζούμε, το βλέπω και θετικά. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε ισορροπίες σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση που διανύουμε. Οπότε και αυτό είναι ένα μάθημα. Επιτέλους, ως οικογένεια βρεθήκαμε αρκετές ώρες μαζί. Κάτι που δεν γινόταν πριν γιατί ο καθένας έτρεχε από εδώ και από εκεί. Η μεγάλη κόρη μας δεν βλέπει τηλεόραση, οπότε δεν άκουσε κάτι από αυτά που είπαν για τον Γρηγόρη, το προηγούμενο διάστημα».

Exit mobile version