Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άρση ασυλίας Πολάκης: Η επίθεση στη Δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρση ασυλίας Πολάκης: Η επίθεση στη Δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ

Άρση ασυλίας Πολάκης: Ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε «ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ άλλη μια φορά, στη συζήτηση και ψηφοφορία της άρσης της ασυλίας μου στην ολομέλεια της Βουλής»

Άρση ασυλίας Πολάκης: Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολάκης, χρησιμοποιώντας τις… συνήθεις εκφράσεις του εξήγησε γιατί δεν παρευρέθηκε σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, όπου συζητήθηκε το θέμα της άρσης της ασυλίας του. Ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε «ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ άλλη μια φορά, στη συζήτηση και ψηφοφορία της άρσης της ασυλίας μου στην ολομέλεια της Βουλής», ενώ άφησε «αιχμές» κατά της δικαιοσύνης και των ΜΜΕ. Αναλυτικά, η ανάρτηση Πολάκη:

«Ενημερωτικά…..

Σήμερα συνειδητά δεν παρευρέθηκα στην Επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής όπου η κυβερνητική πλειοψηφία ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ συρόμενη από την Ακροδεξιά της φράξια και τον Κουρτάκη να ψηφίσει να εισηγηθεί στην ολομέλεια την άρση της ασυλίας μου για τη ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ για «εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση» που κατέθεσε ο Κουρτάκης την επόμενη μέρα που ΔΕΝ ΑΡΘΗΚΕ η ΑΣΥΛΙΑ μου στη Βουλή το Σεπτέμβρη για την προηγούμενη μήνυση που είχε κάνει ο ίδιος!!

ΔΗΛΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ

Πρώτον :Δεν μπορούν να καταπιούν τα Ακροδεξιά γκρουπούσκουλα την ήττα που υπέστησαν τότε και σπεύδουν να κάνουν έμπρακτη τη συγγνώμη προς τον κοντορεβυθούλη της λασποδημοσιογραφίας!

Δεύτερον: Μακάρι η δικαιοσύνη να είχε κινηθεί με τέτοια ταχύτητα που κινήθηκε τώρα για μενα για ΟΛΕΣ τις υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος που έχουμε στείλει στην δικαιοσύνη και καρκινοβατούν η είναι συρταρωμένες από το Δεκέμβρη του 15 και εντεύθεν .

Τρίτο: Υπόσχομαι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ άλλη μια φορά, στη συζήτηση και ψηφοφορία της άρσης της ασυλίας μου στην ολομέλεια της Βουλής, σε όλον τον ακροδεξιό εσμός που μας κυβερνά και στα πληρωμένα νεροπίστολα της διαπλοκής!

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ!!

Γιατί όπως λέει κι η μαντινάδα:

«Πάντα τσι πιο ψηλές κορφές δέρνει η οργή τ´ανέμου

γι αυτό κι γώ παράπονα δεν έκανα ποτέ μου»…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις