Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλίας Μελέτης – Άγριες Μέλισσες: Η πρόβλεψη που δεν πέτυχε
LIFESTYLE

Ηλίας Μελέτης – Άγριες Μέλισσες: Η πρόβλεψη που δεν πέτυχε

Ηλίας Μελέτης - Άγριες Μέλισσες: Ο ηθοποιός μίλησε και για την πρόταση που του είχε γίνει να αναλάβει το ρόλο του δασκάλου στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», τον οποίο τελικό πήρε ο  Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Ηλίας Μελέτης – Άγριες Μέλισσες: Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ  «Αυτός και ο άλλος» ήταν χθες ο Ηλίας Μελέτης. Ο ηθοποιός, μεταξύ πολλών άλλων, μίλησε και για την πρόταση που του είχε γίνει να αναλάβει το ρόλο του δασκάλου στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», τον οποίο τελικό πήρε ο  Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Όπως αποκάλυψε ο Ηλίας Μελέτης όχι μόνο δεν δέχτηκε, αλλά πίστευε πως η σειρά θα κοπεί από τον πρώτο μήνα και φυσικά έπεσε έξω στην πρόβλεψη του.

«Όταν μου έγινε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχα δώσει το λόγο μου στον Alpha για τη σειρά “Κρατάς μυστικό;”. Μου είπαν ότι πρόκειται για μια σειρά εποχής που θα έχει πέντε επεισόδια την εβδομάδα και νομίζω ότι ήταν για το ρόλο του δάσκαλου. Και λέω “πέντε επεισόδια την εβδομάδα σε σειρά εποχής; Πώς γίνεται αυτό; Τι θα κάνετε; Ένα επεισόδιο την ημέρα, 30 σελίδες;”. Και μάλιστα τους είπα ότι η προσωπική μου γνώμη είναι πως τον πρώτο μήνα η σειρά αυτή θα κοπεί. Και τελικά κόπηκε το “Κρατάς μυστικό;” και οι Άγριες Μέλισσες πάνε σφαίρα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις