Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γράμμα για σένα κόψιμο: Τέλος η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου
LIFESTYLE

Γράμμα για σένα κόψιμο: Τέλος η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Γράμμα για σένα κόψιμο: Πρόωρους τίτλους τέλους ρίχνει η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου "Γράμμα για σένα" στο Open. Η ανακοίνωσή της.

Γράμμα για σένα κόψιμο: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μόλις ανακοίνωσε ότι η εκπομπή της “Γράμμα για σένα” στο Open κόβεται οριστικά. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου τόνισε πως απόψε θα προβληθεί το προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής και μετά θα ολοκληρωθεί, καθώς η πανδημία του κορονοϊού δεν επιτρέπει στο concept να γίνει όπως πρέπει.

“Απόψε είναι το προτελευταίο ΓΡΆΜΜΑ. Βρέθηκε… θετικό στον ιό (ευτυχώς όλοι οι συντελεστές χαίρουμε άκρας υγείας, για να μη γίνει καμία παρανόηση!…). Η εκπομπή όμως (και η προσπάθειά μας)… νόσησε βαριά από τον Covid. Οι νέες συντεταγμένες ζωής που δημιούργησε ο ιός, αφαιμάσσουν το @grammagiasena.opentv από δομικά στοιχεία, όπως τα ταξίδια ανθρώπων από μακριά, οι αγκαλιές και η έκφραση συναισθημάτων, η παρουσία κοινού, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει η ουσία της εκπομπής έτσι όπως όλοι την αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ αγαπημένο μου κοινό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, επίσης @nkoklonis και @opentvgr , αλλά κυρίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους συνεργάτες μου, την υπέροχη ομάδα του ΠΑΚΈΤΟΥ που σύσσωμη δούλεψε και για το ΓΡΆΜΜΑ! Αλλά καμιά φορά παιδιά έχεις να παλέψεις με δυνάμεις που σε ξεπερνούν. Η αγάπη ωστόσο και μεταξύ μας, αλλά και για κάθε έντιμη και άξια προσπάθεια, δεν ξεπερνιέται ποτέ! Κι αυτό είναι που κρατάμε. Μέχρι να επιστρέψει η ζωή στην κανονικότητά της, υπομονή! Καλημέρα αγαπημένοι! Τα λέμε το βράδυ στις 10.15μμ”. .

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις