Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη ινστα: Νέο μέλος στην οικογένεια της παρουσιάστριας
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη ινστα: Νέο μέλος στην οικογένεια της παρουσιάστριας

Ελένη Μενεγάκη ινστα: Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει πολύ τα ζωάκια και έτσι αποφάσισε να υιοθετήσει την γατούλα που έψαχνε σπίτι

Ελένη Μενεγάκη ινστα: Με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε το νέο μέλος της οικογένειάς της. Ο λόγος για ένα γλυκύτατο και πανέμορφο θηλυκό γατάκι.

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει πολύ τα ζωάκια. Έτσι αποφάσισε να υιοθετήσει την γατούλα που έψαχνε σπίτι. «Πριν από λίγες μέρες η @larou1 μου είπε πως ένα μικρό γατάκι έψαχνε σπίτι ! Να την σήμερα η κούκλα μας που ξέρει να ποζάρει και στον φακό!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε.

 Το Instagram story που έκανε από τον κήπο του σπιτιού της

Η Ελένη Μενεγάκη τη φετινή σεζόν αποφάσισε να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της και να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Μπορεί η παρουσιάστρια να μην επικοινωνεί με τους θαυμαστές της μέσα από την μικρή οθόνη, ωστόσο επικοινωνεί μαζί τους αρκετά συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Αυτή την περίοδο, η Ελένη Μενεγάκη υπακούει τις οδηγίες του Υπουργείο Υγείας. Παραμένει έτσι, στην κατοικία της μαζί με την οικογένειά της. Πριν από λίγη ώρα, η Ελένη έκανε ένα Instagram story από τον κήπο του σπιτιού της. Εκεί εξέφρασε στους fans της πόσο της έχουν λείψει. «Μου λείψατε…και ήθελα απλά να σας το πω!», είπε η Ελένη Μενεγάκη. Ενώ στο τέλος του βίντεο δίνει ένα φιλί στην κάμερα και ενώ καθόταν πάνω σε μια τσουλήθρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις