Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Κηφισός: Δύο τραυματίες – Τζιπ έπεσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κηφισός: Δύο τραυματίες – Τζιπ έπεσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού

Τροχαίο Κηφισός: Πάνω στην κολώνα έπεσε διερχόμενη μηχανή

Τροχαίο Κηφισός: Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Αιγάλεω, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες όχημα τύπου τζιπ το οποίο κατευθυνόταν προς τον Πειραιά εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε στην ενδιάμεση νησίδα με κολώνα ηλεκτροφωτισμού, η οποία κατέρρευσε στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισού.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο οδηγός του αυτοκινήτου και ο αναβάτης μιας μηχανής, η οποία κινούταν στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού και προσέκρουσε στην κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Μετά τη σύγκρουση, ο δικυκλιστής, που φέρεται να φορούσε κράνος, εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 30 μέτρων. Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας ο μοτοσικλετιστής ευτυχώς φορούσε κράνος και τον απαραίτητο εξοπλισμό μηχανής. Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών, ενώ στο σημείο δημιουργήθηκε αυξημένη κίνηση.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Στα «κόκκινα» η λεωφόρος Κηφισού μετά το τροχαίο

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο που προκλήθηκε από το ατύχημα αποτυπώνεται και στον χάρτη, που δείχνει πως η κίνηση το σημείο που εκτυλίχθηκε το τροχαίο είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Δείτε ακόμα:
Η σημασία των τεστ και η πρόταση για άνοιγμα της αγοράς – Τι λέει ο Τσαγκάρης
Βάλια: Η νοσηλεύτρια του “Σωτηρία” που είχε συγκινήσει τους πάντες, επανήλθε
«Βαρύ» το κλίμα για την Τουρκία στην ΕΕ, απότομη “στροφή” από την Ουγγαρία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις