Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πυροβολισμοί στα Βριλήσσια: Ένας άνδρας νεκρός
ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στα Βριλήσσια: Ένας άνδρας νεκρός

Πυροβολισμοί στα Βριλήσσια: Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ένας άνδρας στα Βριλήσσια.

Πυροβολισμοί στα Βριλήσσια: Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/12) στα Βριλήσσια. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μαφιόζικη επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στην οδό Υμηττού 5 στα Βριλήσσια. Δράστες που βρίσκονταν εντός ενός αυτοκινήτου που κινούταν στη συγκεκριμένη οδό, άνοιξαν πυρ προς έναν άνδρα.

Από τους πυροβολισμούς ο άνδρας έπεσε νεκρός και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είναι γνωστό στις Αρχές και πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η αστυνομία, που έφτασε στο σημείο, ξεκίνησε έρευνες για τη δολοφονία και λίγο αργότερα εντόπισε το αυτοκίνητο των δραστών εγκαταλελειμμένο στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Πριν από λίγη ώρα, κάτοικοι στα Βριλήσσια ειδοποίησαν τις Αρχές ότι ένα αυτοκίνητο έχει τυλιχθεί στις φλόγες.  Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο έσβησαν την πυρκαγιά. Δεν αποκλείουν, όμως, το ενδεχόμενο να πρόκειται για το αυτοκίνητο των δραστών που λίγο νωρίτερα έριξαν «βροχή» πυροβολισμών εναντίον του 56χρονου θύματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις