Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Ορθιος στο 94’!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Ορθιος στο 94’!

Σούπερ Λιγκ - εξ αναβολής: Ο Βόλος απέδρασε 1-1 από την Τρίπολη με τον Περέα να ισοφαρίζει στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων

Σούπερ Λιγκεξ αναβολής: Άντεξε στην Τρίπολη ο Βόλος! Οι Θεσσαλοί ήρθαν ισόπαλοι στο 1-1 απέναντι στον Αστέρα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους. Οι γηπεδούχοι φάνηκε να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί. Χτύπησαν στα κενά του Βόλου και πήρε το προβάδισμα, όταν στο 24’ ο Μπαράλες έκανε το 1-0.

Οι Θεσσαλοί δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και περιορίστηκαν σε  έναν πιο παθητικό ρόλο. Μάλιστα η εικόνα του παιχνιδιού ήταν η ίδια. Περισσότερο έμοιαζε πιθανό το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων παρά να ισοφαρίσει ο Βόλος. Η μεγάλη φάση πάντως δεν έγινε ω την ανάπαυλα. Έτσι, ο Αστέρας οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενος μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Το β΄ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι Αρκάδες μπήκαν ξανά δυνατά και πίεσαν τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, έφτασαν μία ανάσα μακριά από το 2-0. Στο 52’ ο Μπαράλες ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του, ωστόσο ο Κλέιμαν το απέκρουσε. Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε τη νίκη. Ενώ, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους με την αποβολή του Φεράρι στο 90’. Οι Θεσσαλοί βρήκαν την λύση στο 94’. Ο Περέα έκανε το 1-1 και λύτρωσε τον Βόλο.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μπαράλες 24’, Περέα 94’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Φεράρι 90’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Κολοσιώνη (Αιτ/νίας), Διπλάρη (Καρδίτσας), VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβάρες (Τασουλής 80’), Σουάρεθ, Κάστανο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (Τιλίκα 66’), Γκόμες, Σίτο (Βαλιέντε 66’), Μπαράλες, Κρέσπι.

Βόλος (Αν. Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φεράρι, Κολόμπο, Σάντσες, Ριέντστρα, Νίνης, Μαρτίνες (Περέα 46’), Ουάρντα, Δουβίκας, Μπαρτόλο.

Δείτε ακόμη:

Βρυχήθηκε στους παίκτες ο “τίγρης” και στήριξε Καρέρα
Ο Κολτσέσκου, ο Γουεμπό και η διακοπή του Παρί Σ. Ζ.-Μπασάκσεχιρ (vid)
Έχουμε την ποιότητα να συνεχίσουμε στο Europa League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις