Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Γκαρσία: Κίνητρο η φανέλα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Γκαρσία: Κίνητρο η φανέλα

ΠΑΟΚ - Γκαρσία: Ροτέισον προανήγγειλε ο Ουρουγουανός για το παιχνίδι με τη Γρανάδα όχι όμως και αδιάφορη αγωνιστική συμπεριφορά του δικεφάλου

ΠΑΟΚΓκαρσία: Ο Πάμπλο Γκαρσία στην συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Γρανάδα για το Γιουρόπα Λιγκ τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει κόντρα στους Ανδαλουσιανούς, αφού παρά τον αποκλεισμό έχει κίνητρο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέφερε πως θα κάνει μερικό ροτέισον και ξεκαθάρισε πως η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ακόμα, ξεκαθάρισε πως η νίκη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενώ, μίλησε για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και τόνισε πως θα πρέπει να έχουν εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, πριν κάνουν κάποια κίνηση.

Αναλυτικά για το πως θα αντιμετωπίσει τον αγώνα με την Γρανάδα είπε: «Είμαστε εκτός συνέχειας, αλλά πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά. Έχουμε το παιχνίδι αύριο και μετά αγώνα για το πρωτάθλημα. Ποτέ δεν πρέπει να είσαι ευχαριστημένος, είτε κερδίζεις είτε χάνεις. Έχουμε πολλούς παίκτες και θέλω να τους δω όλους να παίζουν. Όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μην έχεις κίνητρο. Πρέπει οι παίκτες να έχουν δυνατό χαρακτήρα. Υπάρχουν πολλές αδικίες και για αυτό πρέπει να είσαι σκληρός. Γι’ αυτό είμαστε σκληροί και κοιτάμε να κάνουμε καλή ομάδα και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

ΠΑΟΚ – Γκαρσία: “Ολα στις λεπτομέρειες”

Για το αν θα δοκιμάσει πράγματα στον αγώνα ο Γκαρσία ανέφερε: «Ο αγώνας είναι μία ευκαιρία να ξεκουραστούν παίκτες που έπαιξαν πολύ και να δούμε σε δράση αυτούς που δεν έχουν τόσο χρόνο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό για όλους μας και γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την εικόνα του «δικεφάλου» στα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι πάντα δύσκολα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος, θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά και να περάσουμε. Κρίθηκαν όλα στις λεπτομέρειες».

Για τα σχέδια του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου: «Πρέπει να τα δούμε όλα. Έχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας, έχουμε πολλούς παίκτες. Πρέπει να δούμε με ηρεμία τη μεταγραφική περίοδο. Δεν πρέπει απλά να πάρουμε παίκτες μόνο για να τους πάρουμε. Πρέπει όσοι έρθουν να είναι έτοιμοι. Χρειάζεται υπομονή. Να δούμε ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα έρθουν. Δεν είναι εύκολες αποφάσεις».

Δείτε ακόμη:

Βρυχήθηκε στους παίκτες ο “τίγρης” και στήριξε Καρέρα
Ο Κολτσέσκου, ο Γουεμπό και η διακοπή του Παρί Σ. Ζ.-Μπασάκσεχιρ (vid)
Έχουμε την ποιότητα να συνεχίσουμε στο Europa League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις