Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Σαν τελικός!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Σαν τελικός!

Ολυμπιακός - Τσάμπιονς Λιγκ: Με την Πόρτο για νίκη που θα τον στείλει στο Europa League - Ολα τα σενάρια για συνέχιση της ευρωπαϊκής περιπέτειας

ΟλυμπιακόςΤσάμπιονς Λιγκ«Τελικός» στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πόρτο (22:00, Cosmote Sport 2) στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Πειραιώτες έρχονται από τη νίκη με 4-1 κόντρα στον Βόλο. Δεν ήταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο κυριάρχησαν. Την περασμένη Τρίτη αντιμετώπισαν την Μαρσέιγ και ηττήθηκαν με 2-1. Είχαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως δέχτηκαν δύο γκολ με πέναλτι και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ντρέγκερ, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Χασάν, Μπρούνο.

Απόψε οι “ερυθρόλευκοι”, παίζουν τα ρέστα τους για το εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ. Χρειάζονται μόνο τη νίκη για να τερματίσουν στην τρίτη θέση και να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Αν ο νταμπλούχος Ελλάδας κερδίσει περνάει ό,τι κι αν γίνει, ενώ αν κάνει ισοπαλία θέλει ταυτόχρονα να μην κερδίσει και η Μαρσέιγ για να καταταγεί οριστικά τρίτος. Εκεί θα βρεθεί ακόμα και με ήττα, αρκεί να χάσει την ίδια ώρα και η Μαρσέιγ από την αδιάφορη βαθμολογικά Σίτι.

Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Αδιάφορη βαθμολογικά Πόρτο

Από την άλλη, η Πόρτο έρχεται από την νίκη με 4-3 κόντρα στην Τοντέλα. Έβαλε δύσκολα στον εαυτό της, όμως η διαφορά του ρόστερ της μίλησε και πήρε την Τρίτη σερί νίκη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε ισόπαλη στο 0-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Έπαιξε κλειστά και περιορίστηκε σε έναν παθητικό ρόλο. Κράτησε ανέπαφη την εστία της, όμως δεν μπορούσε η ίδια να απειλήσει. Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ως 2η, ωστόσο θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις της στους ομίλους με μία καλή εμφάνιση. Δεν υπολογίζεται ο Μαρκάνο, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τους Πέπε και Κορόνα.

Δείτε ακόμη:

Βρυχήθηκε στους παίκτες ο “τίγρης” και στήριξε Καρέρα
Ο Κολτσέσκου, ο Γουεμπό και η διακοπή του Παρί Σ. Ζ.-Μπασάκσεχιρ (vid)
Έχουμε την ποιότητα να συνεχίσουμε στο Europa League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις