Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλινική Κοζάνη – κορονοϊός: Συναγερμός μετά από κρούσματα
ΕΛΛΑΔΑ

Κλινική Κοζάνη – κορονοϊός: Συναγερμός μετά από κρούσματα

Κλινική Κοζάνη - κορονοϊός: Συναγερμός σε ιδιωτική κλινική με 12 θετικά κρούσματα κορονοϊού στην Κοζάνη - Η ιχνηλάτηση των επαφών συνεχίζεται

Κλινική Κοζάνη – κορονοϊός: Συναγερμός σήμανε σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης, καθώς βρέθηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Σύμφωνα με το GRTimes, στην εν λόγω κλινική είχε προκληθεί ανησυχία από την περασμένη εβδομάδα, όταν βρέθηκε θετική στον ιό μία ασθενής. Συγκεκριμένα, 10 ασθενείς από τους 200 που νοσηλεύονται στην κλινική και 2 εργαζόμενοι από τους 130 διαγνώστηκαν θετικοί. Πέντε εξ αυτών έχουν διακομισθεί στα νοσοκομεία «Μαμάτσειο» και «Μποδοσάκειο», ενώ άλλοι πέντε ασυμπτωματικοί παραμένουν στο θεραπευτήριο και δύο εργαζόμενοι είναι σε καραντίνα.

Η ιχνηλάτηση των επαφών συνεχίζεται. Ηδη το τελευταίο 48ωρο έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 200 μοριακά τεστ, ενώ αύριο, Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στην κλινική για τη διενέργεια και νέων tests σε εργαζόμενους και νοσηλευόμενους. Οπως αναφέρει το ίδιο μέσο, από τον Αύγουστο έχουν διενεργηθεί περισσότερα από 1.000 μοριακά τεστ στην κλινική και 400 από τις κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ. Η κλινική έχει τμηματοποιηθεί ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του ιού, συνεχίζοντας τους ελέγχους σε καθημερινή βάση, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19
Στο 11,88% ο δείκτης θετικότητας στη χώρα – Επιστρέφει ο “τρόμος”
Σοκ για το “πάρτι” στο νεκροταφείο της Καρπάθου – Τοι γνώριζε ο παπάς (vid)
Πρώτες ξανά Αττική και Θεσσαλονίκη – Στα ύψη ο δείκτης θετικότητας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις