Διακίνηση ναρκωτικών: Οροφή αυτοκινήτου με… κιλά παραισθήσεων

ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ναρκωτικών: Οροφή αυτοκινήτου με… κιλά παραισθήσεων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Διακίνηση ναρκωτικών: Οι δύο επιβαίνοντες είχαν κρύψει στο εσωτερικό της οροφής του οχήματος κοκαΐνη και ηρωίνη βάρους άνω των 5 κιλών.

08.12.2020 | 09:38

Διακίνηση ναρκωτικών: Ανεξάντλητοι σε ιδέες απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών οι μεταφορείς τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η επέμβαση αστυνομικών από τρεις υπηρεσίες και το μπλοκάρισμα ενός αυτοκινήτου, έφερε στο φως κρύπτη στον… ουρανό του οχήματος! Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, ανακάλυψαν κοκαΐνη και ηρωίνη βάρους άνω των πέντε κιλών, κρυμμένη στην… οροφή του οχήματος στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί οι οποίοι και συνελήφθησαν. Συνελήφθησαν, λοιπόν, σύμφωνα με την Αστυνομία, μεσημβρινές ώρες, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο ημεδαποί, 25 και 49 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Πιο αναλυτικά, αναφέρει η Αστυνομία «ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα όπου επέβαιναν οι ανωτέρω.

Διακίνηση ναρκωτικών: Στην οροφή του οχήματος

Σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο εσωτερικό της οροφής του οχήματος, βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, συνολικού βάρους 5 κιλών και 99 γραμμαρίων, και 165 γραμμαρίων, αντίστοιχα». Επιπλέον, κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, τόσο για τον εντοπισμό των προμηθευτών όσο και των επίδοξων παραληπτών της μεγάλης ποσότητας των ναρκωτικών, συνεχίζονται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.

Κι άλλο όχημα στη συμπρωτεύουσα

Όμως, παραισθήσεις, έκρυβε και ένα άλλο αυτοκίνητο, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.  Σε έρευνα στην οποία κλήθηκε ο οδηγός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του. Κατασχέθηκε επίσης και μικρόδεμα κάνναβης, που είχε στην πατρική του οικία. Επιπρόσθετα, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, σχετικά με παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών.

Δείτε ακόμη

Αναρχικοί πήγαν στον τάφο του «συμβόλου» των ΜΑΤ, Δαρείου – “Απάντηση”
Χριστούγεννα αλά… Πάσχα: Αυστηρά μέτρα, σκέψεις για το λιανεμπόριο
“Πλάκα” για τον αστυνομικό το σκηνικό με την ανθοδέσμη – Ένταση και στη Βουλή
Exit mobile version