Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – Λεμπρόν: Υπόκλιση στο βασιλιά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – Λεμπρόν: Υπόκλιση στο βασιλιά!

ΝΒΑ - Λεμπρόν: Κορυφαίος αθλητής της χρονιάς ο Λεμπρόν Τζέιμς για το 2020 από το μεγάλο αθλητικό περιοδικό «Sports Illustrated»

ΝΒΑΛεμπρόν: Κορυφαίος αθλητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς για το 2020. Το μεγάλο αθλητικό περιοδικό «Sports Illustrated» παραχώρησε το βραβείο στον «Βασιλιά», μετά από την σπουδαία σεζόν που είχε με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Μάλιστα, αυτή είναι η τρίτη φορά, που ο Λεμπρόν Τζέιμς έλαβε το συγκεκριμένο βραβείο, πετυχαίνοντας κάτι μοναδικό. Ο Αμερικάνος σούπερ σταρ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στον «μαγικό κόσμο» του NBA, οδηγώντας τους «Λιμνάνθρωπους» στον τλιτλο.

Ενώ, και ο ίδιος κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίχτη των τελικών του πρωταθλήματος. Το πασίγνωστο περιοδικό αναγνώρισε και τον αγώνα που έδωσε ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς για να καταπολεμήσει την αστυνομική βία και τον ρατσισμό, ενώ θέλησε να αναδείξει την σημασία της ψήφου στις αμερικανικές εκλογές.

ΝΒΑ – Λεμπρόν: Εγραψε ιστορία

Ο «Βασιλιάς» έγραψε ιστορία, καθώς είναι ο πρώτος αθλητής, που παίρνει αυτό το βραβείο τρίτη φορά. Θυμίζουμε, το «Sports Illustrated» έχει δώσει ακόμα δύο φορές το εν λόγω βραβείο στον Λεμπρόν Τζέιμς, αφού εκτός από το 2020 ο Τζέιμς είχε αναδειχθεί κορυφαίος αθλητής της χρονιάς και τις σεζόν 2012 και 2016. Την ίδια ώρα, το «Sports Illustrated» αναγνώρισε την κοινωνική προσφορά κι’ άλλων μεγάλων αθλητών, όπως των Ναόμι Οζάκα (τένις), Πάτρικ Μαχόμς (αμερικάνικο ποδόσφαιρο), Μπριάνα Στιούαρτ (μπάσκετ) και Λοράν Ντουβερνέ-Ταρντίφ (χόκεϊ).

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλία 1-1 για Φιορεντίνα και Τζένοα με γκολ στο 89’ και το 98’!
Διπλό και 5η η Σαουθάμπτον, 2-1 στην Μπράιτον
Η Χόφενχαϊμ στο ρελαντί 3-1 την Αουγκσμπουργκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις