Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler live: Τεράστια ανατροπή – Τι θα συμβεί την Παρασκευή
LIFESTYLE

Big Brother spoiler live: Τεράστια ανατροπή – Τι θα συμβεί την Παρασκευή

Big Brother spoiler live: Λίγες μέρες έμειναν για τον τελικό του Big Brother

Big Brother spoiler live: Λίγες μέρες έμειναν για τον τελικό του Big Brother και αυτή τη βδομάδα αναμένεται αν δούμε τη μεγαλύτερη έκπληξη ως τώρα στο παιχνίδι.

Αυτή τη στιγμή στο σπίτι βρίσκονται 7 παίκτες και στον τελικό που θα γίνει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, θα βρίσκονται 5 παίκτες. Τι θα συμβεί αυτή τη βδομάδα; Δείτε το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Κεγαχιάς: Η απάντησή του για το “πάρτι” και το κούρεμα

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Κεχαγιάς μπορεί να αποχώρησε από το Big Brother συνεχίζει όμως να απασχολεί μέσα από τα social media. O πρώην παίκτης του ριάλιτι αποκάλυψε μέσω InstaStories πως συναντήθηκε με κάποια άτομα. Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που τον συνάντησαν ήταν οι πρώην συμπαίκτριες του, Χριστίνα και Αφροδίτη. Επίσης, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους followers του, στο οποίο τον είδαν να κουρεύεται.

Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς βρισκόμαστε σε καραντίνα. Μετά τα σχόλια που δέχτηκε, ο Δημήτρης Κεχαγιάς με μια νέα δημοσίευση στον λογαριασμό του ξεκαθάρισε πως το βίντεο με τον κούρεμα είναι παλιό. Ενώ για τη συνάντησή του με φίλους, ανέφερε: «Να ξεκαθαρίσω πως το βίντεο με το κούρεμα είναι παλιό. Είναι πριν καν μπω στο παιχνίδι και το ανέβασα τώρα για support στον φίλο μου.

ΥΓ: Με κούρεψε η μάνα μου τώρα και είμαι σαν γίδι. Και τα άτομα που ήρθαν σπίτι μου για ελάχιστο χρόνο (3 άτομα) ήταν στο επιτρεπτό ωράριο, χωρίς κανένα πάρτι και πλήρως υγιείς τεκμηριωμένα. Για όσα έχουν ειπωθεί για μένα που δεν είναι κριτική, αλλά πολύ χειρότερα πράγματα, θα κινηθώ νομικά προς πάσα κατεύθυνση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις