Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάρτι στην Κάρπαθο: Φωτορυθμικά και ηχεία στο… νεκροταφείο
ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτι στην Κάρπαθο: Φωτορυθμικά και ηχεία στο… νεκροταφείο

Πάρτι στην Κάρπαθο: Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ζήτησε συγγνώμη από εκείνους που εμφανίστηκαν ενοχλημένοι.

Πάρτι στην Κάρπαθο:  Το μουσικό event στο νεκροταφείο της Καρπάθου κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τόσο τα ηχεία όσο και τα φωτορυθμικά έχουν τοποθετηθεί πίσω από τους τάφους και μια ολόκληρη περιοχή δονείται στους ρυθμούς της μουσικής. Για να σπάσει η μονοτονία της καραντίνας και να τιμηθεί με αυτό τον τρόπο ο Πολιούχος Άγιος Νικόλαος, εξηγεί στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο ο διοργανωτής. Πρόκειται για τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πηγάδια Καρπάθου, που δίνει απαντήσεις σε εκείνους που αντέδρασαν.

“Ήμουν σίγουρος από την αρχή που το σχεδίαζα ότι κάποιοι θα ενοχλούνταν”, σημειώνει ο Γιώργος Χατσηκουτσός, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και διοργανωτής. Τα μηχανήματα είχαν στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φωτίζεται το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο νεκροταφείο. Οι αντανακλάσεις, όμως… έλουσαν με πολύχρωμα φώτα τα μνήματα στο νεκροταφείο.

“Ο παππάς της εκκλησίας ήταν ενήμερος των προθέσεών μου και δεν διαφωνούσε. Στόχος ήταν να φωτιστεί μόνο η εκκλησία και τίποτα άλλο”.

Μιλώντας στο Live News ο Γιώργος Χατσηκουτσός τόνισε ότι το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, χωρίς λόγο. “Με ξενίζει η έκταση που πήρε πανελλαδικά το θέμα. Με αφήνει έκπληκτο”.

Ο κ. Χατσηκουτσός επισήμανε ότι “δεν έγινε κανένα πάρτι” στο νεκροταφείο, απλώς για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης αποφάσισε να φωταγωγήσει την εκκλησία, που βρίσκεται στο κοιμητήριο, και “όταν φωτίζεις το εκκλησάκι φωτίζονται και κάποια μνήματα, αυτό είναι αναπόφευκτο”, σημειώνει.

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ζήτησε συγγνώμη από εκείνους που εμφανίστηκαν ενοχλημένοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις