Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γέννησε στο ασθενοφόρο: Η συγκινητική ανάρτηση διασώστη
ΕΛΛΑΔΑ

Γέννησε στο ασθενοφόρο: Η συγκινητική ανάρτηση διασώστη

Γέννησε στο ασθενοφόρο: Με αφορμή αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, ανάρτησε μια φωτογραφία του που τον δείχνει με το νεογέννητο στην αγκαλιά

Γέννησε στο ασθενοφόρο: Ένα συγκινητικό μήνυμα για το θαύμα της ζωής αλλά και το έργο των διασωστών του ΕΚΑΒ και όλα όσα βλέπουν τα μάτια τους, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο διασώστης του ΕΚΑΒ στην Καρδίτσα, πριν από λίγες ημέρες έγινε μάρτυρας της γέννησης ενός μωρού μέσα στο ασθενοφόρο. Με αφορμή λοιπόν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, ανάρτησε μια φωτογραφία του που τον δείχνει με το νεογέννητο στην αγκαλιά του και έγραψε:

Η ανάρτηση του διασώστη του ΕΚΑΒ

«Το να είσαι Διασώστης του ΕΚΑΒ δεν είναι κάτι που μπορείς να περιγράψεις εύκολα με λόγια…
Είναι αυτές οι στιγμές πού ζούμε ανάμεσα στη χαρά και στη λύπη που δεν αισθάνεσαι σαν να εργάζεσαι αλλά σαν να συμμετέχεις ενεργά στο θαύμα της ζωής, της χαράς αλλά και του πόνου.
Αυτό διαμορφώνει τον χαρακτήρα μας και επηρεάζει την προσωπική μας ζωή διότι είναι μεγαλύτερο ακόμα και από εμάς τους ίδιους.

Μπορεί να έχουμε ελαττώματα, να ζούμε ανήσυχοι και μερικές φορές να θυμώνουμε, αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επιτελούμε ένα λειτούργημα που είναι από τα ύψιστα σε μία κοινωνία.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μας χρειάζονται, μας θαυμάζουν και μας επευφημούν.
Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε ότι το να είμαστε ευτυχισμένοι δεν προϋποθέτει έναν ουρανό χωρίς καταιγίδες, μονοπάτια χωρίς ατυχήματα, εργασία χωρίς κόπωση, προσπάθεια χωρίς απογοήτευση.

Η ευτυχία είναι η εξεύρεση δύναμης στη συγχώρεση, η ελπίδα στις μάχες, η συναδελφικότητα στον φόβο, η αγάπη στις διαφωνίες.
Η ευτυχία δεν εκτιμά μόνο τα χαμόγελα, αλλά αντανακλάται και στη θλίψη. Δεν είναι μόνο ο εορτασμός της επιτυχίας, αλλά και τα μαθήματα από τις αποτυχίες.
Όχι μόνο η χαρά του χειροκροτήματος, αλλά και η χαρά της ανωνυμίας.
Το θαύμα της γέννησης μίας ζωής μας θυμίζει το θαύμα του να είσαι Διασώστης του ΕΚΑΒ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις