Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια Γρηγορόπουλος: Συγκέντρωση με πανό στο σημείο της δολοφονίας του
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια Γρηγορόπουλος: Συγκέντρωση με πανό στο σημείο της δολοφονίας του

Εξάρχεια Γρηγορόπουλος: Ο κόσμος αφήσε ένα λουλούδι ή μια ζωγραφιά για να τιμήσει τη μνήμη του

Εξάρχεια Γρηγορόπουλος: Δώδεκα χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια. Η θλιβερή επέτειος του μαθητή, η οποία ήταν χθες, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, προκάλεσε ανησυχία στους αστυνομικούς κύκλους. Γι’ αυτόν το λόγο ισχυρή αστυνομική παρουσία κατέκλυσε την περιοχή των Εξαρχείων, περιμετρικά από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Ωστόσο, πολύ μεγάλα είναι τα νούμερα όσον αφορά τους αριθμούς προσαχθέντων και συλληφθέντων από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν χθες στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται ότι επεισόδια σημειώθηκαν στις οδούς Τσαμαδού, Ναβαρίνου και Μπενάκη, αλλά και στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Επεισόδια έγιναν και στην υπόλοιπη χώρα με φόντο τη δωδέκατη επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΓΑΔΑ.

Όμως και σήμερα, Δευτέρα, κόσμος σπεύδει στο σημείο της δολοφονίας του μικρού μαθητή στα Εξάρχεια. Ο κόσμος αφήσε ένα λουλούδι ή μια ζωγραφιά για να τιμήσει τη μνήμη του. Στο σημείο και σήμερα, υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία. Ο λόγος είναι το κάλεσμα που έχει ανακοινωθεί για το απόγευμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις