Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Λύσεις στο γκολ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Λύσεις στο γκολ

Serie A - προαναγγελία: Ψάχνει απαντήσεις στο επιθετικό κομμάτι η Φιορεντίνα που υποδέχεται την Τζένοα με πρίμα παράδοση για 43 χρόνια!

Serie A – προαναγγελία: Με μία αναμέτρηση πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Serie A. Η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Τζένοα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Οι «βιόλα» έρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 κόντρα στην Μίλαν. Δεν έκαναν καλή εμφάνιση και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κινδύνους για την εστία του Ντοναρούμα, ενώ θα μπορούσαν να είχαν δεχτεί κι’ άλλο γκολ.

Οι Φλωρεντίνοι έχουν αρκετά προβλήματα, που πρέπει να λύσουν και ειδικά στο επιθετικό τους κομμάτι, αφού δυσκολεύονται αρκετά να σκοράρουν. Πρέπει να βρουν λύσεις άμεσα, αφού βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Για το σημερινό παιχνίδι θα παραταχθούν πάνοπλοι, καθώς το απουσιολόγιο τους είναι λευκό.

Serie A – προαναγγελία: Η Τζένοα

Από την άλλη, η Τζένοα έρχεται από την ήττα με 1-2 κόντρα στην Πάρμα. Έκανε μία κακή εμφάνιση και δεν μπορούσε να περιορίσει την επιθετική γραμμή των αντιπάλων της. Έχει κάνει ένα κακό ξεκίνημα και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο της. Μετράει μόλις μία νίκη και πρέπει να βρει λύσεις στα προβλήματα της. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη, σε ένα γήπεδο που το τελευταίο της διπλό το πήρε το 1977. Ο Ρολάντο Μαράν δεν θα έχει στην διάθεση του τους Περίν, Κρισίτο, Τζαπακόστα, Μπιράσκι, Μελεγκόνι και Κασάτα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μπεχράμι.

Δείτε ακόμη:

Μπορεί και χωρίς τον Ζλάταν, η Μίλαν 2-1 τη Σαμπντόρια
Λευκές ισοπαλίες σε “Μεντιθορόθα” και “Θεράμικα”
Ανωτερότητα Τότεναμ και Λίβερπουλ, διπλό στο Σέφιλντ η Λέστερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις