Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Πέφτει η αυλαία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Πέφτει η αυλαία

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Με την αναμέτρηση της Μπράιτον και της Σαουθάμπτον στο “Φάλμερ Στέιντιουμ” ολοκληρώνεται η αγωνιστική

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Στάδιο Φάλμερ». Η Μπράιτον αντιμετωπίζει την Σαουθάμπτον. Οι «γλάροι» έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Λίβερπουλ. Άντεξαν στην πίεση των «κόκκινων και μπόρεσαν να πάρουν τον βαθμό στο τέλος, έστω και με την βοήθεια του VAR. Θυμίζουμε, εκτός από το πέναλτι που κέρδισε, ακυρώθηκαν δύο γκολ των αντιπάλων τους. Δεν έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, συγκεντρώνοντας μόλις 10 βαθμούς σε 10 αγώνες (χειρότερη επίδοση στην ιστορία της).

H Μπράιτον δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εντός έδρας σε ένα διάστημα περίπου έξι μηνών. Απόψε, θα επιδιώξει να κάνει μία καλή εμφάνιση και να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Πρόπερ, Λαλάνα, Ισκέρδο και Αντόνε, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μοπέ και ΜακΆλιστερ.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Η Σαουθάμπτον

Από την άλλη, η Σαουθάμπτον ηττήθηκε με 2-3 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Έριξε την απόδοση της και το πλήρωσε πολύ ακριβά, αφού ηττήθηκε στο τέλος. Έτσι, μπήκε ένα φρένο στο αήττητο σερί, που έτρεχαν για εφτά αγώνες. Είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Έχει περισσότερη ποιότητα από τους αντιπάλους της και θέλει να το εκμεταλλευτεί, επιστρέφοντας στις νίκες. Θα παραταχθεί  πάνοπλη, αφού οι μόνες απουσίες που έχει, είναι αυτές των Ρέντμοντ και Σαλίσου.

Δείτε ακόμη:

Μπορεί και χωρίς τον Ζλάταν, η Μίλαν 2-1 τη Σαμπντόρια
Λευκές ισοπαλίες σε “Μεντιθορόθα” και “Θεράμικα”
Ανωτερότητα Τότεναμ και Λίβερπουλ, διπλό στο Σέφιλντ η Λέστερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις