Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στο κάστρο του “Ιπουρούα”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στο κάστρο του “Ιπουρούα”

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Βαλένθια δοκιμάζεται σε μία έδρα που δεν έχει κερδίσει την τελευταία πενταετία - Από νίκη προέρχεται η Εϊμπάρ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με μία αναμέτρηση πέφτει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Η Εϊμπάρ υποδέχεται την Βαλένθια στο «Ιπουρούα». Οι Βάσκοι έρχονται από την σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Μπέτις. Έπαιξε αμυντικά και έκλεισε ωραία τους χώρους, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Βρήκε δύο γκολ (είχε ευκαιρίες και για άλλα) και πήρε τους τρείς βαθμούς.

Η Εϊμπάρ έχει σταθερότητα στο παιχνίδι της και ακολουθεί το πλάνο της πιστά, κάνοντας καλές εμφανίσεις. Δεν έχει μπορέσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της,όμως. Δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει νίκη. Απόψε, θα επιχειρήσει να το πετύχει χωρίς τους Ολιβέιρα, Γκαρθία, Γκονθάλεθ, Ντιόπ και Άνχελ που δεν είναι διαθέσιμοι.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Βαλένθια

Από την άλλη, η Βαλένθια ηττήθηκε με 0-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν μπόρεσε να κοντράρει τους Μαδριλένους και μοιραία υπέστη την ήττα. Τα προβλήματα είναι πολλά και η εικόνα της δεν έχει βελτιωθεί ακόμα. Πρέπει να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία, αφού δυσκολεύεται αρκετά να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και χρειάζεται βαθμούς για να μην μπει σε «μπλεξίματα». Απόψε, θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη στο «Ιπουρούα» μετά από ένα διάστημα πέντε ετών. Δεν υπολογίζονται οι Σίλεσεν, Γκάγια, Γκιγιαμόν και Κάνγκ-Ιν, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Τσέρισεφ.

Δείτε ακόμη:

Μπορεί και χωρίς τον Ζλάταν, η Μίλαν 2-1 τη Σαμπντόρια
Λευκές ισοπαλίες σε “Μεντιθορόθα” και “Θεράμικα”
Ανωτερότητα Τότεναμ και Λίβερπουλ, διπλό στο Σέφιλντ η Λέστερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις