Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Βασίλισσα Ελισάβετ – Πρίγκιπας Φίλιππος: Θα κάνουν το εμβόλιο της Pfizer
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βασίλισσα Ελισάβετ – Πρίγκιπας Φίλιππος: Θα κάνουν το εμβόλιο της Pfizer

Βασίλισσα Ελισάβετ - Πρίγκιπας Φίλιππος: Η 94χρονη βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, 99 ετών, θα εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού

Βασίλισσα Ελισάβετ – Πρίγκιπας Φίλιππος: Mε το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech, το οποίο ενέκριναν οι βρετανικές υγειονομικές αρχές, πρόκειται να εμβολιαστούν τις επόμενες εβδομάδες η βασίλισσα της Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου.

Η 94χρονη βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, 99 ετών, θα εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού και οι δύο κατά προτεραιότητα λόγω της ηλικίας τους. Όχι λόγω προνομιακής μεταχείρισης. Όπως ανέφερε η κυριακάτικη Mail. Το βασιλικό ζεύγος αναμένεται μάλιστα να δημοσιοποιήσει τον εμβολιασμό του. Με σκοπό να «ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να εμβολιαστούν».

Στη Μεγάλη Βρετανία οι αρχές φοβούνται ότι οι αποκαλούμενοι αρνητές εμβολίων θα σπείρουν αμφιβολίες στον πληθυσμό. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν απαντήσει ακόμη σχετικά με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Θυμίζουμε πως η Βρετανία έδωσε την περασμένη εβδομάδα το πράσινο φως στο εμβόλιο κατά του νέου κορονοϊού. Το εμβόλιο που αναπτύχθηκε από τη γερμανική BioNTech και την Pfizer. Οι πρώτες δόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν να χορηγούνται την Τρίτη. Με την βρετανική Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) της Αγγλίας να δίνει προτεραιότητα στον εμβολιασμό ανθρώπων άνω των 80 ετών και των υγειονομικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις