Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δένδιας Τουρκία: Επικοινωνία με τον Γάλλο ομόλογό του για την κρίση στην Αν. Μεσόγειο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας Τουρκία: Επικοινωνία με τον Γάλλο ομόλογό του για την κρίση στην Αν. Μεσόγειο

Δένδιας Τουρκία: Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Γαλλίας συζήτησαν για την τουρκική παραβατικότητα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αναφέρεται σε ανάρτηση του Νίκου Δένδια στο Twitter.

Δένδιας Τουρκία: Τηλεφωνική συνομιλία με τον Γάλλο ομόλογό του, Ζαν Ιβ Λε Ντριάν ενόψει του επικείμενου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Γαλλίας συζήτησαν για την τουρκική παραβατικότητα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αναφέρεται σε ανάρτηση του Νίκου Δένδια στο Twitter.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα η ανάρτηση στο Τwitter το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας απαντά σε άρθρο του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να υποχωρήσει από τα κυριαρχικά δικαιώματά της στο Καστελλόριζο.

Παράλληλα, η Τουρκία αγνοώντας τις εκκλήσεις για αποκλιμάκωση ανήγγειλε νέα NAVTEX για στρατιωτικές ασκήσεις τη Δευτέρα σε περιοχή νοτιοανατολικά της Κρήτης.

Δείτε ακόμη
Η μεγάλη μάχη για τις κυρώσεις: Δυσφορία Μέρκελ, στήριξη Λαβρόφ
Η Τουρκία απαντά στον Δένδια – «Kακομαθημένο παιδί της Ευρώπης η Ελλάδα»
Μια “ανάσα” από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής – Οι σύμμαχοι και οι “δειλοί” της ΕΕ
Σχοινάς: Η Τουρκία τα έχει κάνει όλα λάθος- Θα υπάρξουν συνέπειες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις