Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Ζαρίφη πατέρας: Η συγκινητική ανάρτησή της
LIFESTYLE

Κατερίνα Ζαρίφη πατέρας: Η συγκινητική ανάρτησή της

Κατερίνα Ζαρίφη πατέρας: Δείτε την ανάρτηση από το Instagram της Κατερίνας Ζαρίφη

Κατερίνα Ζαρίφη πατέρας: Mία γεμάτη τηλεοπτική χρονιά διανύει η Κατερίνα Ζαρίφη καθώς φέτος βρίσκεται στην εκπομπή Roomies στο Mega, με την Μαρία Σολωμού και την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μάλιστα συμμετέχει και ως διαγωνιζόμενη με coach τον Αναστάσιο Ράμμο στο μουσικό σόου του Open, J2US.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από την ζωή, με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Η Κατερίνα Ζαρίφη έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: “Α ρε πατέρα…Αγίου Νικολάου και κάθε χρόνο το ίδιο σφίξιμο…Ταξίδεψες κοντά 7 χρόνια…Και ακόμα μυρίζω το τσιγάρο σου…Πίνω τσιπουράκι και νομίζω είσαι εκεί…Γιατί στα πήρα όλα σου…Και δεν ήσουν εύκολος. Ούτε εγώ είμαι. Όχι εμείς δεν είχαμε σχέση σαν διαφήμιση για βούτυρο. Μου λεγες όμως «Εδώ είμαι αν γίνει κάτι.» Ένα τσιγαράκι στην αυλή ήθελα στην Θήβα. Και ουζάκι. Και γυαλιστερές. Στην πετσέτα την βρεγμένη. Να τις βρω όταν έρθω από Αθήνα.

Μπαμπά δεν σε ξεχνάμε.” Δείτε την ανάρτηση από το Instagram της Κατερίνας Ζαρίφη:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις