Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Κουστούμι περιπάτου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Κουστούμι περιπάτου

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Λεβερκούζεν πέρασε άνετα από το “Γκέλσενκιρχεν” 3-0 τη Σάλκε - Νίκη στη Βρέμη 2-1 και η Στουτγκάρδη

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Πέρασε εύκολα από το «Γκελσεκίρχεν» η Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» νίκησαν 3-0 την Σάλκε. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα. Πίεσαν τους «βασιλικούς μπλε» και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος τους. Στο 10’ ο Τιό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 0-1. Η Σάλκε προσπάθησε να απαντήσει και χτύπησε κυρίως στην κόντρα. Στο 32’ βρήκε το γκολ με τον Μπουχελάμπ, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Λεβερκούζεν κράτησε μπάλα και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και να απειλούν τους γηπεδούχους. Έκαναν φάσεις και διπλασίασαν τα τέρματα τους. Στο 67’ ο Μπαουμγκαρτλίνγκερ  έκανε το 0-2. Η Σάλκε τρία λεπτά αργότερα έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει, όμως ο Χραντέτσκι απέκρουσε το πέναλτι του Σκρίμπσκι. Η Λεβερκούζεν στο 78’ αύξησε τα τέρματα της με τον Σικ. Πήρε μία σημαντική νίκη και ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Διπλό η Στουτγκάρδη

Ωραίο θέαμα και στην Βρέμη. Η Βέρντερ ηττήθηκε με 1-2 από την Στουτγκάρδη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν, ωστόσο η Στουτγκάρδη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 30’ ο Ουαμανγκιτουκά έκανε το 0-1. Η Βέρντερ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες πάλευαν για να πάρουν τον έλεγχο και έπαιξαν επιθετικά. Παρά τις πολλές φάσεις, καμία ομάδα δεν μπορούσε να βρει στόχο και το 0-1 παρέμενε. Η Στουτγκάρδη διπλασίασε τα τέρματα της στο 91’ με δεύτερο γκολ του Ουαμανγκιτουκά. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν δύο λεπτά αργότερα με τον Σέλκε. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πήραν μια μεγάλη νίκη.

Δείτε ακόμη:

Η Ομοσπονδία τένις παίρνει θέση για την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά
Νίκες για τα φαβορί, κορυφή με ματς περισσότερο η Τσέλσι
Γκέλα ολκής η Μπάρτσα, διπλό-ανάσα στη Σεβίλλη η Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις