Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: “Βλέπει” κορυφή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: “Βλέπει” κορυφή

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Σοσιεδάδ δοκιμάζεται στο «Μεντιθορόθα» από την Αλαβές και με νίκη περνάει -έστω προσωρινά- στη πρώτη θέση!

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Μεντιθορόθα». Η Αλαβές υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στην Ρεάλ στην Μαδρίτη. Σκόραραν νωρίς σε κάθε ημίχρονο και μπόρεσαν να διαχειριστούν άψογα το προβάδισμα. Απόψε, θα προσπαθήσουν να κάνουν ανάλογη εμφάνιση. Δεν υπολογίζονται οι Πονς και Γκαρθία.

Από την άλλη, η Σοσιεδάδ ήρθε ισόπαλη με την Βιγιαρεάλ (1-1) σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, που θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να πάρουν τη νίκη. Την Πέμπτη έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 κόντρα στην Ριέκα. Δεν έκανε καλή εμφάνιση και θα διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα στη Νάπολι. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Οϊαρθάμπαλ και Γουρίδι, ενώ αμφίβολος είναι ο Ελουστόντο.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ευκαιρία για 3η θέση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Μαδριγάλ». Η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει την Έλτσε. Τα «κίτρινα υποβρύχια» έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Σοσιεδάδ. Έκαναν καλή εμφάνιση αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη. Στο Γιουρόπα Λιγκ επικράτησε 1-0 της Σίβασπορ στην Τουρκία. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως πήρε το τρίποντο και εξασφάλισε την πρόκριση. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Μπάκα, Α. Μορένο και Γκόμεθ, ενώ αμφίβολος είναι ο Αλκάθερ.

Από την άλλη, η Έλτσε έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Κάντιθ. Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με 10 παίχτες, ωστόσο άντεξε στην πίεση και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Απόψε, η μοναδική της απουσία είναι αυτή του Μπογιέ.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Γρανάδα κοντράρεται με την Ουέσκα. Ενώ, η Οσασούνα υποδέχεται την Ρεάλ Μπέτις.

Δείτε ακόμη:

Η Ομοσπονδία τένις παίρνει θέση για την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά
Νίκες για τα φαβορί, κορυφή με ματς περισσότερο η Τσέλσι
Γκέλα ολκής η Μπάρτσα, διπλό-ανάσα στη Σεβίλλη η Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις