Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πετρούνιας – Μιλλούση δεύτερο παιδί: Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο
LIFESTYLE

Πετρούνιας – Μιλλούση δεύτερο παιδί: Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Πετρούνιας - Μιλλούση δεύτερο παιδί: Η συγκινητική δωρεά που αποφάσισαν να κάνουν Πετρούνιας και Μιλλούση με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Πετρούνιας – Μιλλούση δεύτερο παιδί: Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Βασιλική Μιλλούση, χθες βράδυ, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο την οικογένεια που ήδη έχει με τον Λευτέρη Πετρούνια. Οι δύο αθλητές της ενόργανης έχουν ήδη ένα κοριτσάκι ενός έτους, τη Σοφία η οποία πλέον απέκτησε και αδερφή. Η Βασιλική Μιλλούση βρίσκεται ακόμη στο μαιευτήριο από όπου “ανέβασε” και την πρώτη φωτογραφία του μωρού, ανακοινώνοντας παράλληλα πως το ζευγάρι θέλει όλα τα χρήματα από τα δώρα που προορίζονται για το παιδάκι τους να πάνε στα Παιδικά Χωριά SOS.

“3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της 👶 !! Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !! Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.

Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του, την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη ! Πληροφορίες για το πως μπορείτε να βοηθήσετε θα βρείτε στο story μας !” έγραψε στην ανάρτησή της, την οποία αναδημοσίευσε στη συνέχεια και ο πρωταθλητής των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις