Αθήνα

°C

Τρίτη

21

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιμή Ντενίση – μητέρα: “Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι πέθανε”
LIFESTYLE

Μιμή Ντενίση – μητέρα: “Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι πέθανε”

Μιμή Ντενίση - μητέρα: "Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι πέθανε" είπε η Μιμή Ντενίση για τον θάνατο της μητέρας της.

Μιμή Ντενίση – μητέρα: Στην εκπομπή Πάμε Δανάη έδωσε συνέντευξη η Μιμή Ντενίση, το μεσημέρι της Παρασκευής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ξαφνική απώλεια της μητέρας της. Είπε συγκινημένη η Μιμή Ντενίση μιλώντας για την μητέρα της: “Για μας όλους ήταν τρομερό σοκ. Η μανούλα είναι για όλους ιερή. Είτε είναι μια γυναίκα στο χωριό που δεν ξέρει γράμματα, είτε είναι πρύτανης του πανεπιστημίου, είναι το ίδιο σημαντική και το ίδιο ιερή. Όμως, όταν η μάνα είναι μια προσωπικότητα έντονη, είναι ακόμα χειρότερα.

Η μαμά η δική μου ήταν πολύ στα θεατρικά, στα πολιτικά, στον ακτιβισμό, ήταν φεμινίστρια, στο να βοηθήσει τις κακοποιημένες γυναίκες… Είναι πάρα πολύ έντονη η έλλειψή της, πάρα πολύ μεγάλο το σοκ που πάθαμε. Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ ζωντανός και υγιής που την προηγούμενη μέρα ήταν έξω και την επόμενη ντύθηκε, έβαλε τα ωραία της κολιέ, πήγαμε στο νοσοκομείο και έφυγε σε μια μέρα από την καρδιά της. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω. Όποιος έχει νιώσει την απώλεια, με καταλαβαίνει. Είναι στιγμές που πάω να την πάρω τηλέφωνο ή που λέω να το πω στη μαμά. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Όταν έχασα τη μαμά μου αισθάνθηκα ότι έγινα μεγάλη”, πρόσθεσε η Μιμή Ντενίση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις