Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου μισθός: Τι απαντά o Alpha
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μισθός: Τι απαντά o Alpha

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μισθός: Το ποσό που ακούστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και αυτό απαντούν άνθρωποι του Alpha

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μισθός: Την Παρασκευή στην εκπομπή Πρω1νό στον ANT1 ειπώθηκε κατά λάθος η αμοιβή, που φαίνεται ότι παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τον Alpha για την εκπομπή «Pop Up». «Εσύ δεν έλεγες πέρυσι για τα χρήματα που έκλεισε η Ηλιάνα. Μας είχες πει ένα ποσό που πραγματικά… Πόσο μας είχες πει; 30 χιλιάδες τον μήνα; Εσύ δεν το είχες πει εδώ σ’ αυτή την εκπομπή;», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά απευθυνόμενη προς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», το ποσό που ακούστηκε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και αυτό απαντούν άνθρωποι του Alpha σε επικοινωνία που είχε μαζί τους η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου. «Η απάντηση του ALPHA είναι ότι πρόκειται για fake news. Δεν έχει δηλαδή καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή η έκφραση δηλαδή σαφής. Είναι μια κατηγορηματική διάψευση ως προς το ύψος του ποσού, δεν είναι πουθενά εκεί κοντά, όπως μου είπαν. Νομίζω ότι έχει γίνει μια παρανόηση σε αυτήν την εκπομπή, έχω αυτή την αίσθηση και την πληροφορία. Είχαν αυτό το ποσό κατά νου για κάποιο άλλο πρόσωπο που συζητούσε πέρσι με τον ALPHA και τελικά δεν έκλεισε. Και κάπου εκεί έχει γίνει ίσως το μπέρδεμα και το αποδίδουν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου» αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις