Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother αποχώρηση 4/12: Η απόλυτη ανατροπή!
LIFESTYLE

Big Brother αποχώρηση 4/12: Η απόλυτη ανατροπή!

Big Brother αποχώρηση 4/12: Ψηφοφορία-θρίλερ παρακολουθήσαμε στο live του Big Brother την Παρασκευή (4/12), καθώς έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Big Brother αποχώρηση 4/12: Εκτός Big Brother βρίσκεται ο Δημήτρης Κεχαγιάς, παίκτης που πολλοί ήθελαν να παραλαμβάνει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ο κόσμος τελικά φάνηκε πως είχε άλλη άποψη και καθοριστικό ρόλο έπαιξε η συμπεριφορά του Δημήτρη Κεχαγιά και η επίθεσή του στον Χρήστο Βαρουξή.

Ο 28χρονος πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους και είδε την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», με την αγαπημένη του Σοφία να ξεσπά σε κλάματα κατά την αποχώρησή του.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη κι ο Γρηγόρης Τσεκούρας κατάφεραν να παραμείνουν στο σπίτι του Big Brother για άλλη μια εβδομάδα.

Καταπέλτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Κεχαγιά στο Big Brother – «Θα σε απέβαλα»

Η ακραία συμπεριφορά που είχε ο Δημήτρης Κεχαγιάς προς τον Χρήστο Βαρουξή στο Big Brother «κρίθηκε» από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο ίδιος έστησε στην γωνία τον Κεχαγιά και του απαρίθμησε όλα τα λάθη που έχει κάνει. «Πώς κατάφερες ρε Δημήτρη να ξεχειλίσει το ποτήρι και να το περάσεις αυτό με λεκτικά τερτίπια. Με εντυπωσιάζει. Εγώ ουτε θα σε υποτιμήσω ούτε τίποτα, θα σου μιλώ με σεβασμό. Η συμπεριφορά σου ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Έχω πάρα πολλές αντιρρήσεις αλλά σε συμπαθώ. Όμως υπό αυτές τις συνθήκες κι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, αν περνούσε από το χέρι μου κι ήμουν ο Big Brother, θα σε απέβαλα. Ο Big Brother σε έβαλε στην θέση που είσαι. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό το Rocky Balboa από τα Lidl κι αυτό το στιλάκι. Πραγματικά σε σέβομαι κι είχα δει την μητέρα σου που είναι καταπληκτική γυναίκα. Κι ο πατέρας σου μου έκανε εντύπωση. Αρχίζεις και λες εγώ, εγώ και δεν ακούς κανένα. Δεν είναι δυνατόν να μιλάς για δικαιοσύνη όταν λες δεν με νοιάζει.

Αυτό είναι ένα εγωπαθές βάθρο που έχεις ανέβει κι όταν κάποιος σε κοντράρει, αντιδράς με άλλο τρόπο. Όχι ρε Δημήτρη δεν είναι αυτό μαγκιά, δεν είναι αυτό παντελόνι. Έχεις ξεστρατίσει ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Κι η σχέση σου με την Σοφία παίζει ρόλο. Στενοχωριέμαι με τέτοια πράγματα.»

Big Brother – Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά από το Big Brother, ο Μικρούτσικος φάνηκε εκνευρισμένος. Το γεγονός ότι νωρίτερα του άσκησε αυστηρή κριτική δεν άρεσε στους ανθρώπους της παραγωγής του σόου κι ο ίδιος πήρε θέση για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Θα φανεί παρεξηγήσιμο ότι δεν θέλω να σχολιάσω. Ξέρετε ότι έχω να πω και για έναν χρόνο. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, ασκώ κριτική αλλά βαθιά μέσα μου έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου κι έχω τρυφερή σχέση κι ας είμαι καυστικός. Κανένα δεν βλέπω αρνητικά αλλά είναι συμπεριφορές που πρέπει αν καυτηριάσω. Αυτό σημαίνει αν έτσι όπως κρίνω ενοχλούν κάποιους, υπάρχει κι αυτή η άποψη δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Μάλιστα αν ενοχλούνται πολύ μπορώ να διευκολύνω. Εγώ έρθει σε αυτήν την εκπομπή για να διευκολύνω, να ανοίγω πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι. Αν ενοχλεί η παρουσία μου, μπορώ να πάρω τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε κι οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν το λέω με κακία.

Δηλαδή αν δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να το κάνω ευχαρίστως και με τα πιο γλυκά συναισθήματα απέναντι στους συνεργάτες μου. Καταλαβαίνω ότι ο τρόπος μου μπορεί αν μην ταιριάζει. Ούτε πάω να κλέψω την δόξα κανενός ούτε την στενοχώρια του παιδιού. Δεν είμαι εγώ για light, ούτε για ψευτοισορροπίες. Θέλω έναν σεβασμό.»

Ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να πει ότι η συμβολή του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι τεράστια αφού έχει τεράστια εμπειρία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις