Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τουρκία – Κατάρ: Ωμή παρέμβαση Ερντογάν, 5 μέρες «μαύρο» σε τηλεοπτικό δίκτυο
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία – Κατάρ: Ωμή παρέμβαση Ερντογάν, 5 μέρες «μαύρο» σε τηλεοπτικό δίκτυο

Τουρκία - Κατάρ: Η αντιπολίτευση μιλάει για εκφοβισμό και αναρωτιούνται όλοι στην αντιπολίτευση γιατί έχει επιβληθεί αυτή η ποινή και που είναι η ευρωπαϊκή πορεία που τάζει ο Τούρκος πρόεδρος.

Τουρκία – Κατάρ: «Μαύρο» 5 ημερών επέβαλε το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Τουρκίας σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Τουρκίας, στο Haber Turk, 6 ημέρες πριν τις μεταρρυθμίσεις που προαναγγέλλει ο Τούρκος πρόεδρος για ευρωπαϊκή πορεία και ελευθερία του λόγου. Γιατί αποφασίστηκε αυτή η ποινή; Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλί Μαχί Μπασαρίρ σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή με πολλούς καλεσμένους κατηγόρησε την τουρκική κυβέρνηση για τις στενές σχέσεις που έχει με το Κατάρ και δήλωσε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμει πουλήθηκαν στο Κατάρ. Αυτός ήταν ο λόγος που έκλεισε το κανάλι για 5 ημέρες και δεν θα μπορεί να μεταδίδει το πρόγραμμα, θα υπάρχει μαύρο και μια κάρτα που θα αναφέρει την ποινή.

Η αντιπολίτευση μιλάει για εκφοβισμό και αναρωτιούνται όλοι στην αντιπολίτευση γιατί έχει επιβληθεί αυτή η ποινή και που είναι η ευρωπαϊκή πορεία που τάζει ο Τούρκος πρόεδρος. Ο κυβερνητικός εταίρος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, λέει ότι είναι ικανοποιημένος από την απόφαση και ότι «είναι σωστή και αποδόθηκε η δικαιοσύνη».

Δείτε ακόμη
Τα ξεπουλάει όλα ο Ερντογάν – Καταρρέει η οικονομία της Τουρκίας
Η Τουρκία στα “χέρια” του Κατάρ – Ψάχνει παντού χρήμα ο Ερντογάν
Χρησμός Λαβρόφ: Μόσχα και Άγκυρα δεν κάμπτονται ενώπιον κανενός
«Χαστούκι» στην Τουρκία: Το Συμβούλιο της Ευρώπης καταδίκασε τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις