Serie A – προαναγγελία: Το Τορίνο στα δύο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Το Τορίνο στα δύο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Η Γιουβέντους κοντράρεται με την Τορίνο στο μεγάλο ντέρμπι του ιταλικού βορρά - Με Μπολόνια εντός η Ιντερ

05.12.2020 | 13:00

Serie A – προαναγγελία: Μεγάλη μάχη στο «Στάδιο Αλιάνζ»! Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Τορίνο στο «ντέρμπι ντέλλα μόλε». Οι «μπιανκονέρι» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 απέναντι στην Μπενεβέντο. Κατώτεροι των περιστάσεων δεν τα κατάφεραν κόντρα στους νεοφώτιστους και έχασαν βαθμούς στο κυνήγι της κορυφής. Στο Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησαν εύκολα με 3-0 της Ντιναμό Κιέβου και κόντρα στην Μπάρτσα θα διεκδικήσουν την πρωτιά. Απόψε, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις νίκες κόντρα στην μεγάλη τους αντίπαλο. Δεν υπολογίζονται οι Μοράτα, Μπουφόν, Κιελίνι και Ντεμιράλ.

Από την άλλη, η Τορίνο έμεινε ισόπαλη στο 2-2 απέναντι στην Σαμπντόρια. Παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, ήταν καλή και θα μπορούσε να είχε πάρει το τρίποντο. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο είναι ντέρμπι το παιχνίδι και θα επιδιώξει να πάρει μια μεγάλη νίκη. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Ουικάνι, Βοιβόντα, Μπασέλι, Γκόγιακ, Μίλικο, Μούρου και Βέρντι.

Serie A – προαναγγελία: Από νίκες Ιντερ και Μπολόνια

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο Μιλάνο. Η Ίντερ υποδέχεται την Μπολόνια. Οι «νερατζούρι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στην Σασσουόλο. Έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς. Στο Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε με 3-2 της Γκλάντμπαχ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Έτσι, κράτησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Κολάροφ, Βεσίνο, Ναϊνγκολάν και Πιναμόντι.

Από την άλλη, η Μπολόνια έρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Κροτόνε. Καλή εμφάνιση θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ. Πήρε το πολυπόθητο αποτέλεσμα και κράτησε ανέπαφη την εστία της μετά από 41 αγώνες. Απόψε, θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Δεν υπολογίζονται οι Ντάικς, Όλσεν, Σανταντέρ, Ντένσβιλ, Πόλι και Ορσολίνι. Στα άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Σπέτσια κοντράρεται με την Λάτσιο.

Δείτε ακόμη:

Σπουδαία εμφάνιση και διπλό στο Μπιλμπάο 2-0 η Θέλτα
Το γύρισε με παίκτη παραπάνω η Χέρτα, 3-1 την Ουνιόν
Τη Δευτέρα η ξεκινάει η μουντιαλική περιπέτεια για την εθνική
Exit mobile version