Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Μάχη κορυφής!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Μάχη κορυφής!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Μπάγερν κόντρα στη Λειψία με φόντο το ρετιρέ της βαθμολογίας - Στη Φρανκφούρτη δοκιμάζεται η Ντόρτμουντ

05.12.2020 | 14:40

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ντέρμπι κορυφής στο Μόναχο. Η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Λειψία. Οι Βαυαροί  επικράτησαν 3-1 της Στουτγκάρδης εκτός έδρας. Ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και είχαν τον έλεγχο. Έκαναν λάθη στην άμυνα, όμως δεν τα πλήρωσαν. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές, ωστόσο άντεξαν στην πίεση και διεύρυναν το αήττητο τους στους 13 αγώνες. Απόψε, θα επιδιώξουν να κάνουν ανάλογη εμφάνιση. Δεν υπολογίζονται οι Τολισό, Κίμιχ και Ντέιβις.

Από την άλλη, η Λειψία νίκησε 2-1 την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, αλλά διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι.  Στο Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε 4-3 της Μπασάκσεχιρ εκτός έδρας. Φοβερό παιχνίδι με ωραίο θέαμα. Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Απόψε, θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν υπολογίζονται οι Κλόστερμαν, Χένριχς και Λάιμερ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σάμπιτσερ, Καμπλ, Σέρλοθ, Μουκιέλε και Ουπαμεκάνο.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ζητείται ολική επαναφορά!

Δυνατή αναμέτρηση στην Φρανκφούρτη. Η Άιντραχτ κοντράρεται με την Ντόρτμουντ. Οι «αετοί» έρχονται από την ισοπαλία στο 3-3 απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με δύο γκολ, όμως έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα. Χρειάζεται βελτίωση σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού της. Απόψε, δεν υπολογίζεται ο Άκε.

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ έρχεται από την ήττα με 1-2 κόντρα στην Κολωνία. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει την καλά κλεισμένη άμυνα των «τράγων». Την Τετάρτη έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Λάτσιο. Έκανε καλή εμφάνιση αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες για να μην μείνει πίσω στο κυνήγι του τίτλου. Δεν υπολογίζονται οι Χάαλαντ, Ακάνζι, Γκερέιρο, Ντιλέινι, Μενιέ και Ρεϊνιέρ, ενώ αμφίβολος είναι ο Χούμελς.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ. Η Κολωνία αντιμετωπίζει την Βόλφσμπουργκ. Ενώ, η Αρμίνια Μπίλεφελντ κοντράρεται με την Μάιντς.

Δείτε ακόμη:

Σπουδαία εμφάνιση και διπλό στο Μπιλμπάο 2-0 η Θέλτα
Το γύρισε με παίκτη παραπάνω η Χέρτα, 3-1 την Ουνιόν
Τη Δευτέρα η ξεκινάει η μουντιαλική περιπέτεια για την εθνική
Exit mobile version