Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler αποχώρηση (4/12): Μία ανάσα από την τελική ευθεία
LIFESTYLE

Big Brother spoiler αποχώρηση (4/12): Μία ανάσα από την τελική ευθεία

Big Brother spoiler αποχώρηση (4/12): Νέες συμμαχίες αλλάζουν τις ισορροπίες

Big Brother spoiler αποχώρηση (4/12): Μία ανάσα από την τελική ευθεία και όλα ανατρέπονται στο σπίτι του Big Brother. Νέες συμμαχίες αλλάζουν τις ισορροπίες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη συνέχεια.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Γρηγόρης Τσεκούρας, Δημήτρης Κεχαγιάς και Σοφία Δανέζη βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδο του σπιτιού. Οι συγκάτοικοι μιλούν ζωντανά με το πλατό για όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Στο πλατό έρχονται για να σχολιάσουν τις εξελίξεις η Ραμόνα Μοροσάνου και ο Παναγιώτης Βαρουξής.

Big Brother: «Στα μαχαίρια» Άννα Μαρία και Σοφία – Τι λέει ο πατέρας του Κεχαγιά

Από την άλλη, οι «γλύκες» ξεχάστηκαν στο σπίτι του «Big Brother» και η Σοφία είναι και πάλι «στα μαχαίρια» με την Άννα Μαρία. Την «έντυσε νύφη» και αυτή ήταν η τελευταία φορά που κατάφεραν να συνυπάρξουν. Άλλος ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Αννα Μαρία Ψυχαράκη και τη Σοφία Δανέζη έσπασε τα κοντέρ στο επεισόδιο της Πέμπτης (3/12) λίγο πριν το live και την αποχώρηση.

«Έφυγε η Ραμόνα που σιχαινόσουν και τώρα είμαι η κακιά εγώ» είπε η Σοφία στην Άννα Μαρία η οποία της απάντησε «κάνεις κακή στρατηγική και βγάζεις δηλητήριο εναντίον μου». Η Σοφία ισχυρίστηκε ότι η Άννα Μαρία ζηλεύει και ακολούθησε καβγάς σε έκρυθμη κατάσταση άνευ προηγουμένου.

H Σοφία τα έβαλε και με τον Ζακ, όταν μπήκε ανάμεσα, για να ηρεμήσει την κατάσταση. Οι τελικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση για το live της Παρασκευής (4/12) θα είναι εκτός από τον Δημήτρη Κεχαγιά, η Σοφία Δανέζη, η Άννα Μαρία και ο Γρηγόρης.  Την μεθεπόμενη Παρασκευή – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε!» – μετά το live οι παίκτες του «Big Brother» θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη. Οι πρώην παίκτες που μπαίνουν ξανά στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και αλλάζουν τις ισορροπίες στο «Big Brother» θα είναι ο Αντιδήμαρχος, η Αφροδίτη, ο Νικόλας και η Ράνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις