Αλίκη Παπαχελά – ξενοδοχείο City Plaza: Απάντηση στους επικριτές για την αποζημίωση

ΕΛΛΑΔΑ

Αλίκη Παπαχελά – ξενοδοχείο City Plaza: Απάντηση στους επικριτές για την αποζημίωση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αλίκη Παπαχελά - ξενοδοχείο City Plaza: Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιδίκασε στην Αλίκη Παπαχελά αποζημίωση για την κατάληψη του ξενοδοχείου επί ΣΥΡΙΖΑ

04.12.2020 | 20:56

Αλίκη Παπαχελά – ξενοδοχείο City Plaza: Με ανάρτησή της η Αλίκη Παπαχελά απάντησε στις επικρίσεις που δέχθηκε για την πρωτοβουλία της να ζητήσει αποζημίωση, για το γεγονός ότι το ακίνητο- ξενοδοχείο της στην πλατεία Ομονοίας, ήταν υπό κατάληψη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ποτέ κανείς να ενδιαφερθεί να διώξει τους γνωστούς αλληλέγγυους.

Σημειώνεται ότι η αποζημίωση ειναι ύψους €312.500 και θα την καταβάλει το Δημόσιο στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου CityPlaza Αλίκη Παπαχελά, αφού το ακίνητό της τελούσε υπό κατάληψη από τις 22 Απριλίου 2016, και για περισσότερα από τρία χρόνια, μέχρι την αποχώρηση (10/07 2019) των καταληψιών.

Τι έγραψε η κ. Παπαχελά:

Το ότι ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που με δικαιώνει πλήρως κι άρχισε η ανθρωποφαγία πάλι εναντίον μου με τα ίδια ακριβώς “επιχειρήματα” και τα jesuisaliki κι οι σχετικοί κανιβαλισμοί με ξεπερνάει εντελώς!

Αλλά πλέον εννοείται ότι ΧΕΣΤΗΚΑ!

Πείτε ότι θέλετε κανίβαλοι, δαγκώστε την γλώσσα σας και ψοφολογήστε απ το δηλητήριό σας.

City Plaza: Πέτσας κατά ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώνεται ότι το θέμα απέκτησε και πολιτικές διαστάσεις με τον Στέλιο Πέτσα να κατηγορεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει ευθύνες για τα χρήματα που θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι:

“Η κατάληψη, για τρία ολόκληρα χρόνια, του ξενοδοχείου City Plaza είναι μια κωμικοτραγική υπόθεση που ξεγυμνώνει την ανευθυνότητα και την ανεπάρκεια της προηγούμενης κυβέρνησης. Μια κατάληψη που έληξε στις 10 Ιουλίου 2019, μόλις δηλαδή έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, προφανώς επειδή οι “αλληλέγγυοι καταληψίες” γνώριζαν ότι η νέα Κυβέρνηση θα έκανε αυτό που έπρεπε.

Χθες τo Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα για την κατάληψη. Ο λογαριασμός; 312.500 ευρώ. Θα τον πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανεύθυνη συμπεριφορά του; Ή θα τον φορτώσει και αυτόν στους φορολογούμενους;”

Exit mobile version