Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – εθνικές: Ρίγα και Λιουμλπιάνα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – εθνικές: Ρίγα και Λιουμλπιάνα

Μπάσκετ - εθνικές: Σε Λετονία και Σλοβενία οι “φούσκες” για τα παράθυρα των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων του προσεχούς Φεβρουαρίου

Μπάσκετεθνικές: Έγιναν γνωστές οι τοποθεσίες των παραθύρων του Φεβρουαρίου. Η γερμανική Ομοσπονδία ήταν αυτή, που γνωστοποίησε τις «φούσκες», προλαβαίνοντας έτσι την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Η Εθνική ομάδα ανδρών θα αγωνιστεί στην Ρίγα, ενώ η Εθνική γυναικών στην Λιουμπλιάνα. Η ΦΙΜΠΑ αποφάσισε να συνεχίσει το μοντέλο της «φούσκας», καθώς ήταν άκρως επιτυχημένο στα παράθυρα του Νοεμβρίου. Έτσι, οι ιθύνοντες θέλησαν να συνεχίσουν έτσι και στα παράθυρα του Φεβρουαρίου.

Έτσι, με βάση τα όσα ανακοίνωσε η γερμανική Ομοσπονδία, οι αγώνες της Εθνικής ανδρών (5ος όμιλος) θα διεξαχθούν στην «φούσκα» της Ρίγα στην Λετονία. Θυμίζουμε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ήδη προκριθεί στα τελικά του Γιουρομπάσκετ 2022.  Παράλληλα, η Εθνική γυναικών θα ταξιδέψει στην Σλοβενία για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Γιουρομπάσκετ. Kαθώς τα παιχνίδια του 1ου ομίλου θα διεξαχθούν στην φούσκα της «Λιουμπλιάνας».

basket-ethniki

Μπάσκετ – εθνικές: Το πρόγραμμα

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου θα αγωνιστεί απέναντι στην Βοσνία στις 20 Φεβρουαρίου 2021, ενώ απέναντι στην Λετονία παίζει στις 22 Φεβρουαρίου 2021.  Την ίδια ώρα, η ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού θα αγωνιστεί κόντρα στην Ισλανδία στις 4 Φεβρουαρίου 2021, ενώ θα αντιμετωπίσει την Βουλγαρία στις 6 Φεβρουαρίου του 2021. Η Εθνική ανδρών έχει ρεκόρ 3-1 και βρίσκεται στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου, ενώ η Εθνική γυναικών έχει ρεκόρ 2-2 και κατέχει την δεύτερη θέση του 1ου ομίλου.

Δείτε ακόμη:

Η Ομόνοια 2-1, διέλυσε τα όνειρα του ΠΑΟΚ και τον απέκλεισε
Πέρασαν 17 ομάδες και μένουν πρωτιές και 7 εισιτήρια για το φινάλε
Χαστούκι στην αγωνιστική αξιοπρέπεια της ΑΕΚ, 2-4 στο ΟΑΚΑ η Μπράγκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις