Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – ανανέωση: Κρατάει Λιβάγια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – ανανέωση: Κρατάει Λιβάγια

ΑΕΚ - ανανέωση: Η «Ένωση» θα προσφέρει στον Κροάτη ένα συμβόλαιο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως για να μείνει

ΑΕΚανανέωση: Μένει στην ΑΕΚ ο Μάρκο Λιβάγια! Όπως όλα δείχνουν, οι Κροάτης επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στον να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους». Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν βρει την «χρυσή» τομή και θα ανανεώσουν την συνεργασία τους για ακόμα τρία χρόνια. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η «Ένωση» θα προσφέρει στον Λιβάγια ένα συμβόλαιο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, η υπόθεση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Θυμίζουμε, το συμβόλαιο του Κροάτη λήγει το καλοκαίρι και οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν έχουν τελειώσει με την υπόθεση του πριν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς τότε ο παίχτης θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος.

ΑΕΚ – ανανέωση: Κλείνει για Τουρκία

Την είδηση της πιθανής παραμονής Λιβάγια στην ΑΕΚ επιβεβαιώνουν και τα τούρκικα ΜΜΕ. Θυμίζουμε, ο Λιβάγια βρισκόταν στο στόχαστρο των Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε. Όμως, με την συμφωνία του Κροάτη με την ΑΕΚ βάζει «φρένο» στην διεκδίκηση του. Έτσι, η «Fotospor» ξεκαθαρίζει πως η υπόθεση του κλείνει για τις δύο ομάδες.

Πιο αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει: «Στο ξεκίνημα της χρονιάς ο Μάρκο Λιβάγια που ήταν στην μεταγραφική ατζέντα της Τράμπζονσπορ και της Φενέρμπαχτσε εδώ και καιρό φαινόταν πως θα αποχωρούσε από την ομάδα του καθώς δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του. Στην Ελλάδα, όμως τώρα γράφεται πως ο Λιβάγια συμφώνησε με την ΑΕΚ για ανανέωση της συνεργασίας τους με αύξηση περίπου 30% που θα του αποφέρει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Κομβική σημασία έπαιξε η συζήτηση του Κροάτη με τον προπονητή του, Μάσιμο Καρέρα».

Δείτε ακόμη:

Ο Γκαρσία για Ομόνοια και …τελικούς πρόκρισης
Προτεραιότητα σε πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό
Πρώτη η Τσέλσι, πέρασε η Ντόρτμουντ, στο Γιουρόπα η Κράσνονταρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις